Luffy vs Zoro olmamalı. Ama sanjiden dolayı da bi şey diyemiyom.
Üstümüze spo atan yok mu?!
Üstümüze spo atan yok mu?!
Ee o zaman neden beni alıntıladın gülüp geçseydin.Gerek var mı duyar kasmaya kime ne ispatlayacağım 5 yılda attığım mesaj sayısı belli yukarıda, az düşünsen farkına varırsın. Sorunun cevabı alıntıladığın yazı içinde var tekrar okuyabilirsin.
Bilmem sen denk gelmişsin demek ki arada bişeyler yazıyorum sık olmasa da. Düzenli olarak karakter gömenler, bunu zorunluluk gibi hissedenlere tepki mahiyetinde karalıyoruz.Ee o zaman neden beni alıntıladın gülüp geçseydin.
Sende kendine Zoro’yu savunma zorunluluğu mu getirdin?Bilmem sen denk gelmişsin demek ki arada bişeyler yazıyorum sık olmasa da. Düzenli olarak karakter gömenler, bunu zorunluluk gibi hissedenlere tepki mahiyetinde karalıyoruz.
Orada sorun yok anlamışsın tebrikler, problem ben bunu iş edinmedim her zoro muhabbetinde yapmıyorum. Bir Yonkoo değil belki ama amiral üstüdürSende kendine Zoro’yu savunma zorunluluğu mu getirdin?
Hayır yani öyle bir şey olması için Sanji meselesinin anlatılması lazım Zoro ya ki acayip saçma bir şey olur bu. Konuşulmaması gereken bir şey o.Zoro’ya anlam yükleme çabaları vol3545678.
Bonney bana göre Devrimciler ile ortak bir çalışma içerisinde. Ortak bir amaçları var. Ancak amaçları bir sır da olabilir , basitçe kuma da olabilir. Teknoloji çalma çabaları vs gibi . Doğrudan hükümete bir saldırı yapılıp hükümetten kendilerini kurtarmak isteyen halklara bir çağrı yapmak istiyor olabilirler.Bonney'in burada devrimcilerden başka bir amacı var mı ? onu bilemiyorum. Ama hükümete verilen parayı karşılayamamış bir ülke ile ilgili bir hikayesi olabilir . Başka tahminim yok benim.Bonney in sızması ile ilgili teorisi olan var mı? Ya da bu konuda mantıklı düşüncesi olan var mı?