Abi ben konuşmak istemiyorum bu konuda ama Oda Reyis te bizim kadar farkında. Yani yıllardır takip ediyoruz adamın mangasını hemen de sırt çevirmeye gerek yok. Benim kanaatimde kendisi hikayenin sonunu planlamaya başladığı için kilit karakter olacak şahısları gizem olarak ekledi. Bundan sonra bir Kayalar veya İmu kilit olacak demek ki. Yani ne bekliyordunuz ortada gezen teorilerin tutmasını mı. Bir de böyle bakın olaylara. Umudunuzu kesmeyin öyle hemen.Bu seri dövüş ce macera serisi olma özelligini kaybetti. Dedektiflik kitapları gibi bir seri oldu. Dedektiflik kitaplarıda sonu bikindikten sonra hiç bir zaman 2. Defa okunmaz. Yani şunu diyorum. E. Oda ya dahi felan diyorlar ya hiç alakası yok. Normal bir dedeflik kitabi yazariyla aralarında hiç bir fark yok. Seri bittikten sonra D.B. gibi kalıcıda olmayacaktır. Ama seri bittikten sonra oda zengin bir hayat yaşamış olacaktır. Ki eger yaşarsa!!!
Yani nedir arkadaş bu kadar yeni gizem katmanın amacı yeter be! Açıklamaya başlasan zaten 200 bölüm sürer.
Birde diyorsun ya 20 yil sonra artık devrimcileri 5 yıl sonra goruseileri gösterir. Evet gösterir ama 20 yıl sonra devrimcilerin Dragondan başka bir lideri oldugunu gösterir onunda yüzünü göstermez. Goruseilerinde eskide falan kralligin krali oldugu gösterilir
Ondan sonrada oda dahi!!! Hadi be ordan
Edit: Haklı serzenişlere lafım yok elbette. Ama seriyi hemen yerin dibine sokmak ta yanlış demek istiyorum.