Umarım; beklediğim, Zoro'nun tayfadan ayrılma isteğini ve akabinde Luffy vs Zoro'yu görebiliriz. Ciddi olsunlar, kimse karışmasın ve sonuçlansın. Hep birlikte rahatlayalım.
Ve bu gerçekleştiğinde Zoro vs Luffy konusu açılması salık verilsin.Umarım; beklediğim, Zoro'nun tayfadan ayrılma isteğini ve akabinde Luffy vs Zoro'yu görebiliriz. Ciddi olsunlar, kimse karışmasın ve sonuçlansın. Hep birlikte rahatlayalım.
O zaman klişe cümleyi söylüyorum. Luffy alır ama Zoro bi kol bacak götürür.Umarım; beklediğim, Zoro'nun tayfadan ayrılma isteğini ve akabinde Luffy vs Zoro'yu görebiliriz. Ciddi olsunlar, kimse karışmasın ve sonuçlansın. Hep birlikte rahatlayalım.
Zoro alır olacak oO zaman klişe cümleyi söylüyorum. Luffy alır ama Zoro bi kol bacak götürür.
Şimdi burada bi Zoro vs Luffy başlatmayalımZoro alır olacak o
Efsane olur konu.Ve bu gerçekleştiğinde Zoro vs Luffy konusu açılması salık verilsin.
Şu olay gerçekleşsin de, kimin kazanacağı falan sonraki konu.O zaman klişe cümleyi söylüyorum. Luffy alır ama Zoro bi kol bacak götürür.
Klişe cümleyi söyledim benŞimdi burada bi Zoro vs Luffy başlatmayalım
Ben de tam bunu görmek içinZoro Luffy'e öyle bir şey demez umarım. Luffy'nin Zoroyu sümük gibi yapıştırmasını okumak istemem.