Tortuga'da var renkli olarak.100. manga bölümünün VIZ çevirisini nereden bulabiliriz?
Tortuga'da var renkli olarak.100. manga bölümünün VIZ çevirisini nereden bulabiliriz?
sizin çeviriye baktım. orada dragon "ruzgar patlaması" diye bir teknik adı söyledi. eğer öyleyse benim açımdan şeytan meyvesi olduğu kesinlik kazandı. o yüzden merak ettim.Tortuga'da var renkli olarak.
Devrimcileri de gördük şimdi o kadar gömmeyelim Oda Bey lütfetti bize devrimcileri 20 yıl sonra. Ahahaha.Wano olayını yeni gördüm. Umarım toplantıya dair hiçbir şey gösterilmeden direkt Wano'ya geçilir. Im, Beş Kadim vs. gibi şeyleri de beş yıl sonra görürüz. Tipik Oda senaryosu. Hiçbir şey verme, daha çok merak ettir.
Bu arkta bilmediğimiz ne öğrendik?
- Kuma eskiden kralmış.
- Beş Kadim'den de üstte Im diye biri varmış.
Önceden merak ettiğimiz ne öğrendik?
-
20 yıl sonra bir daha görürüz, seri biter sonra da.Devrimcileri de gördük şimdi o kadar gömmeyelim Oda Bey lütfetti bize devrimcileri 20 yıl sonra. Ahahaha.
Ahahahahaha. Olur mu olur şaşırmam.20 yıl sonra bir daha görürüz, seri biter sonra da.
Bu seri dövüş ce macera serisi olma özelligini kaybetti. Dedektiflik kitapları gibi bir seri oldu. Dedektiflik kitaplarıda sonu bikindikten sonra hiç bir zaman 2. Defa okunmaz. Yani şunu diyorum. E. Oda ya dahi felan diyorlar ya hiç alakası yok. Normal bir dedeflik kitabi yazariyla aralarında hiç bir fark yok. Seri bittikten sonra D.B. gibi kalıcıda olmayacaktır. Ama seri bittikten sonra oda zengin bir hayat yaşamış olacaktır. Ki eger yaşarsa!!!Wano olayını yeni gördüm. Umarım toplantıya dair hiçbir şey gösterilmeden direkt Wano'ya geçilir. Im, Beş Kadim vs. gibi şeyleri de beş yıl sonra görürüz. Tipik Oda senaryosu. Hiçbir şey verme, daha çok merak ettir.
Bu arkta bilmediğimiz ne öğrendik?
- Kuma eskiden kralmış.
- Beş Kadim'den de üstte Im diye biri varmış.
Önceden merak ettiğimiz ne öğrendik?
-
Rougetowndan beri kızgın seninki.20 yıl sonra bir daha görürüz, seri biter sonra da.