Ben bunu düşünerek bir beklenti içine girdim zaten. Bir nevi teori gibi. Ve bunu uzun zamandır yazıyorum. Kesin olacak demiyorum. Sadece basit bir beklenti. Günde on tane teori dönüyor. Hepsi gerçekleşiyor mu?
Zoro vs Luffy daha önce olmuş bir şey zaten. Sadece yarıda kesildi o kadar. Bunun yaşanması gayet mantıklı ve altyapısı var.
Zou'daki mevzuları hatırlayalım;
- Zoro, Sanji'nin kurtarılmasına karşı çıktı.
- Zoro, Sanji olayından dolayı, Kaido ve Big Mom'un aynı anda tayfaya saldırabileceğinden bahsetti.
-Luffy, kavga çıkarmadan Sanji'yi alıp geleceğine söz verdi. Zoro, yine de kızsa da razı oldu.
Peki, ne oldu?
-Luffy, Sanji'yi kurtarmaya gitti.
-Luffy, savaş çıkardı. İki komutan indirdi.
-Big Mom, tayfaya kinlendi. Kaido ile işbirliği yaptı. Yüksek ihtimalle, birlikte tayfaya saldıracaklar.
Hepsinden önemlisi n'oldu? Sanji, Luffy'nin üstüne basıp geçti. Sebepleri tartışılır. Henüz, özür bile dilemedi. Yani ben hatırlamıyorum.
Zoro ne demişti: "Kaptanım dediğim adam, bir kere daha kendini ezdirirse, bir dahaki sefere tayfayı terk eden ben olurum!"
Evet, Zoro'ya anlam yüklemek için hayal kuruyorum...Konu Zoro veya Mihawk olunca düzgün yorum yapmayı unutmuşlar. Hastalıklı bir durum. İlla kavga çıkacak...