Bulamadım. Bulamadığım için hatırladığım kısımları yazdım. Bulursam atarımBu teorinin tamamının sayfası var mı? ben de okumak istiyorum
Bulamadım. Bulamadığım için hatırladığım kısımları yazdım. Bulursam atarımBu teorinin tamamının sayfası var mı? ben de okumak istiyorum
Cahil cesareti başka bişi CD ler nası hallenmiyor onu anlamadım ama. Ben CD yim oturacam ulan diyen çıkmadı mı hiç :/Tam da karışık ya o sırada tüymüş olabilir. Hiç sanmam biat edileceğini ama "buna daha önce kimse cesaret etmemişti" gibi bir şey denilirse de "hadi lan" demesini çok iyi bilirim.
!!!
Kime ihanet ediyor?
Sindirip mi geliyon. Ne tuhaf :SBölüm yorumlarına sonradan yazmaya başlıyorum genelde, bölümü birkaç kez okuyup diğer yorumlara az çok baktıktan sonra. Gerçi bu hafta pek yorum inceleyemedim vaktim olmadı :/
Teach'in de meydana çıkma zamanı gelmişti zaten. Mantıksız olmaz. Ama üzücü olur :/
aradan 12 yıl geçmiş. bütün hayatını shanksa verdiği söze harcıyor. shanksı bu kadar küçük görmemek lazım. planı baştan yapmış . luffy tam tepeye yükseldiği vakit acı gerçekle yüzleşecek. luffy hüsran :/"Aaa küçücük bir çocuk hemen duygularıyla oynamalıyım" mı demiş yani Shanks?
Çıkmadı ki şöyle hypelanacağım bir Dragon bölümü, çenem durmaz o zaman.Cahil cesareti başka bişi CD ler nası hallenmiyor onu anlamadım ama. Ben CD yim oturacam ulan diyen çıkmadı mı hiç :/
Sindirip mi geliyon. Ne tuhaf :S
Ve Luffy, Sasuke'ye dönüşür tüm bunlardan sonra. :///aradan 12 yıl geçmiş. bütün hayatını shanksa verdiği söze harcıyor. shanksı bu kadar küçük görmemek lazım. planı baştan yapmış . luffy tam tepeye yükseldiği vakit acı gerçekle yüzleşecek. luffy hüsran :/
Vut? :/'' altı üstü bir kol '' diye kendi dedi o kadar önemli bir şey olmamalı o kadar
@amaneden luffy ve onun hayalleri ile saf duygularına
Nasıl bir kültürle büyütüldüklerine bağlı gibi geldi. Onlar için bakılacak bir şeyden ibarettir belki. Ya da onlar için dahi kutsaldır. Ne bileyim belki de başkalarını kullanamadıkları için ilgilerini çekmiyordur.Cahil cesareti başka bişi CD ler nası hallenmiyor onu anlamadım ama. Ben CD yim oturacam ulan diyen çıkmadı mı hiç :/
Sıranı bekle :S Burda ben varım.Çıkmadı ki şöyle hypelanacağım bir Dragon bölümü, çenem durmaz o zaman.
Ve Luffy, Sasuke'ye dönüşür tüm bunlardan sonra. :///
Cansız şeyler oturmuyorum cnm sağl :sVut? :/
Nasıl bir kültürle büyütüldüklerine bağlı gibi geldi. Onlar için bakılacak bir şeyden ibarettir belki. Ya da onlar için dahi kutsaldır. Ne bileyim belki de başkalarını kullanamadıkları için ilgilerini çekmiyordur.
Tam beklenecek hareketler.Cansız şeyler oturmuyorum cnm sağl :s
luffy de o potansiyel yok oturur ağlar bence :/Çıkmadı ki şöyle hypelanacağım bir Dragon bölümü, çenem durmaz o zaman.
Ve Luffy, Sasuke'ye dönüşür tüm bunlardan sonra. :///
Eyyyyy sen daha buralarda yokken ortamın Dragon sevicisi bendim, hemen unutulmuşuzSıranı bekle :S Burda ben varım.
Cansız şeyler oturmuyorum cnm sağl :s
En büyük Dragoncu benim. Boyu değiş işlevi bir kereEyyyyy sen daha buralarda yokken ortamın Dragon sevicisi bendim, hemen unutulmuşuz