En sevdiğim adam en sevmediklerimden birini dövse buraları yıkarım ben kjasdhfklshadflhkdfasBak şu olur Kizaru filan olsaydı Dragon ile karşılaşma gibi muhabbet olsa Dragon patlatır onu.
En sevdiğim adam en sevmediklerimden birini dövse buraları yıkarım ben kjasdhfklshadflhkdfasBak şu olur Kizaru filan olsaydı Dragon ile karşılaşma gibi muhabbet olsa Dragon patlatır onu.
Kizaru patlıcak gibi ya Luffy yada Dragon filan patlıcak. 2 yıl önceki muhabbetin intikamı için Luffy yada Kutsal ejder köpeği olduğu için Dragon patlatacak.En sevdiğim adam en sevmediklerimden birini dövse buraları yıkarım ben kjasdhfklshadflhkdfas
Valla ben niyeyse hep ilk gidici amiralin Ryokugyu olacağını düşünüyorum. Nerde ne zaman olur bilemem ama içimden hep o geçiyor.Kizaru patlıcak gibi ya Luffy yada Dragon filan patlıcak. 2 yıl önceki muhabbetin intikamı için Luffy yada Kutsal ejder köpeği olduğu için Dragon patlıcak.
Valla ya
Şu adamdan nasıl şüphe edebiliyorsunuz ya...
Samuraydan korkan adamlar mihawka bişey yapamaz.
Ray-san olamaz. Meiou olmak kimsenin harcı değil. Gücü aşsa da; bilgelik bambaşka şey.Aslinda tam olarak oyle olmus gibi gecen muhabbetlere gore
Zoro reyiz karizma falan ama ne zaman bir Ray-san olacak acaba...
Ne sebep olabilir ki buna? Kepçük ağızlı bayağı rahat bir arkadaşımız, yürekli falan(bu bölümden de anlaşılacağı üzere.) Neye tetiklenebilir ki acaba?Şöyle kizaru’nun çıldırdığı böyle acayip sinirlendiği bir anını görecekmiyiz acaba umarım görürüz.