Bence de oyle ama fanlar tarafindan linc edilmemek icin demedimRay-san olamaz. Meiou olmak kimsenin harcı değil. Gücü aşsa da; bilgelik bambaşka şey.
Bence de oyle ama fanlar tarafindan linc edilmemek icin demedimRay-san olamaz. Meiou olmak kimsenin harcı değil. Gücü aşsa da; bilgelik bambaşka şey.
Tedbiri elden bırakmamak gerek.Bence de oyle ama fanlar tarafindan linc edilmemek icin demedim
Eş güçte iki adamın kapışması olur.Ramenini yediyse fuji etini yediyse dragon alır.İkisi de toksa berabere. Dragon yenilirse kolunu kaybeder fuji yenilirse büyük bir façası daha olur.Fujitora vs Dragon bekliyorum bir sonraki bölümlerde. Gönül ister ki Fujitora üzerinden geçsin ama olmaz öyle birşey.
Hemen nefretini kusmaya gelmişsinEş güçte iki adamın kapışması olur.Ramenini yediyse fuji etini yediyse dragon alır.İkisi de toksa berabere. Dragon yenilirse kolunu kaybeder fuji yenilirse büyük bir façası daha olur.
PuhahEş güçte iki adamın kapışması olur.Ramenini yediyse fuji etini yediyse dragon alır.İkisi de toksa berabere. Dragon yenilirse kolunu kaybeder fuji yenilirse büyük bir façası daha olur.
Çok ta şee etmemek lazımBenim anlamadığım bu Garp değilmiydi 30 yıl önce 500milyonluk korsan için özel antreman yapan ve ıhh mıhh diyerek tek yumrukta alan.Nasıl oluyorda 40 yıl önce çağın zirvesi korsanı yenebiliyor ?
Nefret mi ben hep fuji seviyesi demiyormuydum bir vs olursa herşey olabilir.Dragon amiral aldım diye baya sevinebilir de sonuçta karşısında vasıfsız olanı var.Hemen nefretini kusmaya gelmişsin
30 yıl önce kafa dedenin epey güçlü olduğu anlamına gelir en fazla. bir de özel antreman kısmı garpın eğlenme biçimi olabilir gibi geliyor bana. dövüşlerden zevk alan bir görüntüsü varBenim anlamadığım bu Garp değilmiydi 30 yıl önce 500milyonluk korsan için özel antreman yapan ve ıhh mıhh diyerek tek yumrukta alan.Nasıl oluyorda 40 yıl önce çağın zirvesi korsanı yenebiliyor ?