Ya aynen, Shanks <3
Şu adamdan nasıl şüphe edebiliyorsunuz ya...
Ne olacağı belirsiz bir çocuk için kolunu vermesinin mantığı yok o zaman
Ya aynen, Shanks <3
bir adamı kendine inandırman için bundan büyük sebep olmaz. hain herif her şeyi planlamış
Kolundan olup gücünün bir kısmını hiçe saydı demek... Ahahahaahajdjbir adamı kendine inandırman için bundan büyük sebep olmaz. hain herif her şeyi planlamış
D.'nin iradesini görüp planlamıştır demeyelim öyle, Shanks'a artık vatan haini diyoruzYa aynen, Shanks <3
Ne olacağı belirsiz bir çocuk için kolunu vermesinin mantığı yok o zaman
Tiç zaten. Wg nin ömrü 200 bölüm şu andan itibaren. Yazmıştım bunu gerilerde :/Yalnız Shanks'i oralara kadar getiren korsan Teach çıkarsa şaşırmam herhalde. Oda ağır hypelıyor Teachi
Tam da karışık ya o sırada tüymüş olabilir. Hiç sanmam biat edileceğini ama "buna daha önce kimse cesaret etmemişti" gibi bir şey denilirse de "hadi lan" demesini çok iyi bilirim.İşte bende ortalık karışıkken bir fırsatını bulup oturmasını bekliyorum ondan bu sorunun cevabı önemli :/ Stelly kekosuna biat ederlerse iyice leş olur ortam.
!!!Net Oğlu Net!!
Kime ihanet ediyor?bir adamı kendine inandırman için bundan büyük sebep olmaz. hain herif her şeyi planlamış
Bölüm yorumlarına sonradan yazmaya başlıyorum genelde, bölümü birkaç kez okuyup diğer yorumlara az çok baktıktan sonra. Gerçi bu hafta pek yorum inceleyemedim vaktim olmadı :/Tiç zaten. Wg nin ömrü 200 bölüm şu andan itibaren. Yazmıştım bunu gerilerde :/
Kimseyi de alıntılamıyon he başımıza CD mi kesilcen :S
'' altı üstü bir kol '' diye kendi dedi o kadar önemli bir şey olmamalı o kadarKolundan olup gücünün bir kısmını hiçe saydı demek... Ahahahaahajdj
D.'nin iradesini görüp planlamıştır demeyelim öyle, Shanks'a artık vatan haini diyoruz
"Aaa küçücük bir çocuk hemen duygularıyla oynamalıyım" mı demiş yani Shanks?'' altı üstü bir kol '' diye kendi dedi o kadar önemli bir şey olmamalı o kadar
@amaneden luffy ve onun hayalleri ile saf duygularına
Ya adam zaten korsan, en baştan beri vatan hainiKolundan olup gücünün bir kısmını hiçe saydı demek... Ahahahaahajdj
D.'nin iradesini görüp planlamıştır demeyelim öyle, Shanks'a artık vatan haini diyoruz