Marjinal ne alaka? Ciddiyim bu dediğimde. Sevmediğim karakterler var bölümde.Arada marjinallik yapasın geliyor; hani marjinal insanlarla sıkıntım yok ama seninki samimiyetsiz duruyor. Ne bu ilgi çekme çabaları? Peh.
Marjinal ne alaka? Ciddiyim bu dediğimde. Sevmediğim karakterler var bölümde.Arada marjinallik yapasın geliyor; hani marjinal insanlarla sıkıntım yok ama seninki samimiyetsiz duruyor. Ne bu ilgi çekme çabaları? Peh.
Kaçmasına gerek yok. Bir an serbest kalsa yeter,plazmayı kurup tüm dünyaya naklen açıklar reis.İpler yok olmaz ama şekli bozulabilir bilemiyorum hiç belli olmaz mangakaya bağlı.
Tırsmak tam olarak buna deniyor işte yusuf modunda hükümet. Animede bile konuşurken askerler koşuyordu kıracak zincirleri korkusuna.
Şimdi ben olsam bende korkarım.Niye diye soracak olursan o kairoseki kelepçe bir an temas etmesin arada az birşey boşluk olsun direk ipi salar oradan.Sonra klon yaratır hepsini kandırır kurtulur kaçar yada klon ile açıklar o sırrı.Konuşuyordu klonları.O yüzden içleri rahat etmiyor 100 tane kairouseki zincir doluyorlar.
O kadar büyük gibi gelmedi bana.Bir düşünce atayım ortaya.Bu şapkanın sahibi eşi benzeri görülmemiş bir dev.San juan wolf Oars falan halt etmiş yanında o kadar büyüktü.
Öyle derler bilmiyon sanki. Karakterleri sevmeyebilirsin dert değil de şapkaya da artistlik yaptın orası sıkıntı.Marjinal ne alaka? Ciddiyim bu dediğimde. Sevmediğim karakterler var bölümde.
Hocam biz seninle komple ayni fikirdeyizWapol da geldi Bir bölümde bu kadar gereksiz karakter. Çok kötü bölüm benim için
Eğer çıkarına uygun düşseydi çoktan açıklardı zaten önce kendi ele geçirmeyi planlıyordu.Kaçmasına gerek yok. Bir an serbest kalsa yeter,plazmayı kurup tüm dünyaya naklen açıklar reis.
Zunisha ile baş edebilecek kadar büyük olsa yeter birde kuvvetliyse tamam zaten.O kadar büyük gibi gelmedi bana.
Oha başkan naptın? Yok ay kadar.Zunisha ile baş edebilecek kadar büyük olsa yeter birde kuvvetliyse tamam zaten.
İyi de şapka o kadar büyük durmuyor ki. Şapka Big Mom'ın şapkası olabilecek büyüklükte en fazla.Eğer çıkarına uygun düşseydi çoktan açıklardı zaten önce kendi ele geçirmeyi planlıyordu.
Zunisha ile baş edebilecek kadar büyük olsa yeter birde kuvvetliyse tamam zaten.