@Kaizokou Gari MJ Kutsal Ejderlerin kaldığı yer. Ve oraya kutsal topraklar deniliyor. Bölümde ise kutsal topraklarda yani MJ'de mahzen gibi bir yeri gösteriyor ve orada büyük bir hasır şapka var.
Yüksek ihtimal devrimciler tarafından kaçırılacak. Öyle tahmin ediyorum.Reis doğrula bilse bildiklerini çıkarıp vuracak masaya ama zalimler yere zincirlemiş.
Magazin gibi meraklandiriyorlar işte
E orada işte sen bunun nesini anlamadın? Yerin adı orası ve şapka da o yerin bodrum katındaymış. Niyesini de göreceğiz artık.
Benim olacak Shirahoshi vuracağım kırbacı babam çok zengin diyor herhalde.Hasır şapka ne alaka acaba? Bu arada Shirahoshi benim olacak! (1ay cezam doldu mu acaba )
D. muhabbeti için Dragon her türlü daha mantıklı.Yumruğu Dragon atsa çok güzel olur gerçekten.
Sabo da olabilir tabi.
Nasrettin Hoca hikayesi çıkacak diyorsun yaniLuffy deki bu şapkanın çocuğu.
Tabi senin bilgiler taze birde...Wapol reis de geldi.
Ben farklı bir şey mi söyledim@Kaizokou Gari MJ Kutsal Ejderlerin kaldığı yer. Ve oraya kutsal topraklar deniliyor. Bölümde ise kutsal topraklarda yani MJ'de mahzen gibi bir yeri gösteriyor ve orada büyük bir hasır şapka var.
Devrimcilerin İD'a girmesi çok zor. Karasakal bile Schibukailiğini kullanıp savaş esnasında girip isyan başlattı. Dışarıda büyük bir olay patlak vermeden İdden çıkış çok zor.Yüksek ihtimal devrimciler tarafından kaçırılacak. Öyle tahmin ediyorum.
Bir soru sorabilirmiyim Doffy nın klonuna kairoseki vursalar yok olurmuOoo kral sahalara geri dönüyor.Big news. Hala 50 tane zincirle tutuyorlar korku çok büyük ama hiçbirşey yapamazlar.Suikast yapamazlar çünkü yakında çıkmış olacak.Klonu bırakır oraya gider kaçtığı sonra anlaşılır.
Bu arada keramet şapkadaymış demek ilginç.
Benim olacak Shirahoshi vuracağım kırbacı babam çok zengin diyor herhalde.