Eveeet.Öyle yada böyle adam sağ kolu düdükledi.Çok ilginç bir versustu baştan sona kadar.Luffy şu saatten sonra önüne gelene atar gider yapar kimsede sen ne yapıyon diyemez.Sonuç bu.
Ne olmuş yani kata'yı yendiyse ve cracker'i, canı çıktı zaten luffy'nin kata'da. Ki yonkou ile adamları arasındaki güç baya baya bir fazla, seri bunu gösterdi zaten.Komutan bırakmadı adada nasıl olmaz?
Yenilecek diyenlerden biri de bendim. Şimdi yenmese bir sonraki arc indirecekti Yonko sağ kolu. Boşuna mı aldı o kadar eğitimi?Kata’nın yenilişinin üzüntüsünü atlattıktan sonra normale geçelim.
Zamanında Kata yenilecek dedik dedik inanmadınız, bakın ne oldu şimdi?
Orasi ayrı.Ben şu saatten sonra Luffy'nin muhattap alinmayacak bir adam oldugunu düşünmüyorum sadece.Ne olmuş yani kata'yı yendiyse ve cracker'i, canı çıktı zaten luffy'nin kata'da. Ki yonkou ile adamları arasındaki güç baya baya bir fazla, seri bunu gösterdi zaten.
Son paneli nerede gördün?Pudding sigaraları alıyor ama son panelde sanji sigarasıyla luffy yi beklerken görülüyormuş.
Benim kafa karıştı. Acaba sigaraya zam geldi diyip puddingi mi kovdu.
Koca Ana gerekli gıda takviyesini yapsın, tek başına dümdüz eder karşısına çıkanı.Ne diyorsun, Mom yavaş yavaş düşüyor gibi, adamı kalmadı. Ada basılmaya müsait, deniz haberleşme ağı çöktü. İçerde söylenmeyen çeşitli ajanlar olabilir.
Lufy değil, diğer etkenler.
Yonkou'lar şu seride sadece diğer yonkou'ları muhattap alır, Amirallere bile kozo çekebilirler 4 imparator bunlarOrasi ayrı.Ben şu saatten sonra Luffy'nin muhattap alinmayacak bir adam oldugunu düşünmüyorum sadece.