Ver bir tane de ben yakayım demiştir.Pudding sigaraları alıyor ama son panelde sanji sigarasıyla luffy yi beklerken görülüyormuş.
Benim kafa karıştı. Acaba sigaraya zam geldi diyip puddingi mi kovdu.
Son düzenleme:
Ver bir tane de ben yakayım demiştir.Pudding sigaraları alıyor ama son panelde sanji sigarasıyla luffy yi beklerken görülüyormuş.
Benim kafa karıştı. Acaba sigaraya zam geldi diyip puddingi mi kovdu.
Boundman ile 3 darbede şaftı kaydı dediğimiz de inanmadınız . 3 darbede Snakeman ‘dan yedi ve Katakuri yenildi . Luffy ve Dof dayanıklılık konusunda Katakuri ‘e 4 tur bindirir .
Bu sağ kol amiral mevzusu kafamda net oldu artık . Akainu MF ‘de Marco diğer tümenleri kesinlikle öldürürdü .
Görmedim okudum. Başka bir forumda spoiler bölümünde özellikle belirttiler son sayfada sanji sigarasıyla bekliyor diye.Son paneli nerede gördün?
Olabilir bakHer bir tane de ben yakayım demiştir.
Tamamdır ben de gördüm şimdi. Spoiler konusunda paylaştım.Görmedim okudum. Başka bir forumda spoiler bölümünde özellikle belirttiler son sayfada sanji sigarasıyla barkliyor diye.
Sus artık diye koymuştur belki.Şapkayı koymasını bir tek ben mi yanlış buldum? Kata zaten kendi eliyle açmıştı ağzını. Adam karakter gelişimi yaşadı diye konuştuk o kadar. Yılan kız kardeşlerin köle mührünü kapatması gibi değil bu.