Roger'ın Mom'dan kaçtığı mitini kim ortaya attı bilmiyorum, ama yalan. Öyle bir şey yok mangada.Beyazsakal'ı örnek göstermemesi normal. Kaçmaya çalışmazdı çünkü. Hem geçmişte Roger ile benzer bir durum yaşanmış büyük ihtimalle.
Roger'ın Mom'dan kaçtığı mitini kim ortaya attı bilmiyorum, ama yalan. Öyle bir şey yok mangada.Beyazsakal'ı örnek göstermemesi normal. Kaçmaya çalışmazdı çünkü. Hem geçmişte Roger ile benzer bir durum yaşanmış büyük ihtimalle.
Ne diyorsun, Mom yavaş yavaş düşüyor gibi, adamı kalmadı. Ada basılmaya müsait, deniz haberleşme ağı çöktü. İçerde söylenmeyen çeşitli ajanlar olabilir.Oradaki iddialar çok daha büyük. Katılım da fazla oldu.
Lufy değil, diğer etkenler.Böyle şakalar yapma arkadaşım yaa, BM muhattap bile olmaz luffy ile
Komutan bırakmadı adada nasıl olmaz?Böyle şakalar yapma arkadaşım yaa, BM muhattap bile olmaz luffy ile
Sal artık, Roger kaçmış işte.Miti daha da büyütmeyelim lütfen.
Diğer etkenler hesaba dahil değilNe diyorsun, Mom yavaş yavaş düşüyor gibi, adamı kalmadı. Ada basılmaya müsait, deniz haberleşme ağı çöktü. İçerde söylenmeyen çeşitli ajanlar olabilir.
Lufy değil, diğer etkenler.
Kaçtığı kesin olmadığı için benzer bir durum dedim zaten. Poneyi elde edince gitmiş sonuçta. Şimdi böyle bir güvenlik zafiyetleri olmadığını belirtmek için Roger'ı örnek göstermesi normal.Roger'ın Mom'dan kaçtığı mitini kim ortaya attı bilmiyorum, ama yalan. Öyle bir şey yok mangada.
Zoro duyarsa ortalık karışır agaBeni rahatsız eden Sanji’nin bu kadar korkak olması. Usopp bile onun kadar korkak değil.
Tayfayı soktuğu durumu söylemiyorum bile tamamen içler acısı.
O kadar haki kastı ama hala Vergo en güçlü yanı olan ayaklarından kemik kırabiliyor.
Şu tayfaya yaptığı ihaneti Zoro duyunca kıyamet kopacak ben çok merak ediyorum olacakları.
Roger kaçmaz. En baskın geni kaçmamak ve oğluna da öyle bir aktarmış ki aklını mantığını engelliyor.Sal artık, Roger kaçmış işte.
Öyle dersen tamam, ama insanlar güç kıstası olarak yorumluyor kaçtı diyerek.Kaçtığı kesin olmadığı için benzer bir durum dedim zaten. Poneyi elde edince gitmiş sonuçta. Şimdi böyle bir güvenlik zafiyetleri olmadığını belirtmek için Roger'ı örnek göstermesi normal.