Lufy, Kata'yı dövecek ve Mom düşecek. Olmaz demeyin, bu kadar saçma şey oluyorsa bu da olur.
Katakuri'ye de Jinbei sıcak çay attı, adamın gücü %50'ye düştü. Üstüne Ichiji patlattı, kaç kere yumruk yedi, G3 ile tutuldu. Luffy adama h.haki patlattı... Sayacaksak reyiz de buralara kolay gelmedi asgshdkdhHerkes Katakuri'yi övmüş şaka gibi. Katakuri sapasağlam şekilde hiç bir handikabı olmadan dövüşüyor. Luffy'e bakalım.
-Cracker ile 11 saat dövüş, g4 modunda savaşıp çeşme gibi haki harca, Cracker'i adadan adaya uçur.
-Sanji'den bi sopa dayak ye(bilerek). Ağzın yüzün kan revan olsun.
-Aç susuz bi halde BM'nin ordusuna karşı tek başına savaş.
-BM'e karşı g4 açıp saldır(haras verememesi gayet normal)
-Katakuri'ye karşı savaş, onca saldırıya rağmen hala ayakta dur.
Arkadaş bu halde ki Katakuri Luffy'i şimdiye çoktan indirmesi gerekiyordu. Luffy'nin aldığı handikaplara bak. Demek ki Luffy sağlam bi halde olsa Katakuri adadan adaya uçan isimlerden olacak. Açık ve net. Bunlara bakıp Katakuri sanılandan güçsüzdür benim gözümde. Luffy'e saygım arttı.
Bi kıyaslama yaparsak Luffy'nin yediği handikap ile tartışılmaz bence.Sayacaksak reyiz de buralara kolay gelmedi
Kesinlikle haklısın bende aynı şeyi düşünüyorum. Çoğu arcta bir şans faktörü, Luffy'nin dövüşüne gelen bir yardım oluyor. Dövüşler hep ucu ucunda. Tamam böyle olması daha iyi daha heyecanlı. Shabondy'ye kadar Luffy'nin tecrübesizliği belki çocukluğu ön plandaydı ama bişeyler değişti. Fujitora'ya şekil yaptı. Yerim amiralini yonkousunu dedi. İchigo gibi her dövüş p.up alsa kötü olurdu zaten tamamda karakteri konuşturup böyle tökezletincede insan soğuyor. E ne olacak şimdi? Bir timeskip dahamı? Yeni dünyada güçlü olduğundan emin olduğumuz birini Luffy'nin direk indirmesi gerek bence. Mahalle abisi stayla hemde. Kardeş sen bi gel bakayım diyip ağzını yüzünü dökmesi lazım. Hordy eşdeğer bir rakip değildi zaten. Neyse sevmedim ben bu bölümü Sanji'yi çok severdim.Bu arc'ta gerçekten nefret ettim. Alo burası kahrolası restorant diyen aşçı yok yani artık. Sanji yerine keşke Zoro olsaydı. Sanji Luffy tökezlediğinde backup olabilecek birisi değil. Luffy vs Fujitora'da sıra bende diyen Zoro olacaktı hem daha aksiyonlu olurdu ve tayfa bu kadar zor duruma gelmezdi. Sanji restorantına geri dönsün.Bazıları Luffy güçlense onu alır bunu alır. Alabilir tamam da neden Luffy yenidünyaya girdiği gibi 4 büyüğe bulaşmak zorunda. Biraz kendisinden bir gömlek üsttekilerle kapşsa güçlense sonra yonkoulara bulaşsa olmaz mıydı? Oda için olmuyor. Aksiyon yapacak ya bu yolu devam ettiryor, neticede ne kadar ezdirse de bir yolunu bulup yine prestij kazandırma derdinde.
Bir arc şöyle bizimkiler yakalanmadan ezilmeden havalı bir gösteri sergilese olmaz sanki. Sadece BM adasında 3 4 kez zor duruma düştüler. Daha ne kadar böyle devam edilecek merak konusu.
Ciddi misin sen? Ciddiysen ona göre cevap vereyim. Yoksa bu dediklerini ciddiye alacak ve + verecek bir ton üye var.Katakuri'ye de Jinbei sıcak çay attı, adamın gücü %50'ye düştü. Üstüne Ichiji patlattı, kaç kere yumruk yedi, G3 ile tutuldu. Luffy adama h.haki patlattı... Sayacaksak reyiz de buralara kolay gelmedi asgshdkdh
LinLinin altında sürekli hareket eden şeker, şekerin altındada sürekli hareket eden dalga var ve bu dalganın deniz ile arasındaki yükseklik farkı epey fazla. LinLinin en tepede hareket eden şeker zemininin üstünde bu koşullar altında hiç bir şey olmadan durabileceğini sanmıyorum. Coup de bursta takla atmış bir kadın bu. İlla ki yer çekimine maruz kalacak.
Beyazsakalın oluşturduğu tsunamiyle arasında pek fark yok. Hatta Beyazsakalın oluşturduğu tsunami daha doğal olduğundan (gitgel ile oluştuğundan) gelen tsunaminin hızı ve gücü daha fazlaydı diye düşünüyorum. LinLin sadece denize ruh verip tsunami şeklini aldırmış. Ortada bir hız faktörü yok yani.
Döver dövmez bilmem ama Luffy'nin onca sopaya rağmen hala Kata'yı yeneceğini düşünüyor bu belli Türkçesi çıkına daha bir netleşir.Lufy, Kata'yı dövecek ve Mom düşecek. Olmaz demeyin, bu kadar saçma şey oluyorsa bu da olur.
Senorya böyle giderse,geminin büyük hasar almamasını kimse takmaz bence ama böyle gitmesi düşük ihtimal.Bakalım ne olacakPeki gemi? Hiç hasar almayacak mı? Bence forumun yarısı sırf Thousand Sunny olduğu için tsunaminin bir şekilde engelleneceğine inanıyor.
İroni yapıyor.Keşke aykırı olan nedenlerini de yazaydın?