Biraz özensiz olmuş gördüm de .@Grandmaster Rakip çıktı sana
Biraz özensiz olmuş gördüm de .@Grandmaster Rakip çıktı sana
Bro sen bunun üstadısın. Bir tane daha yazsan da keyifle okusakBiraz özensiz olmuş gördüm de .
Dimi. Ama bunu katakuriyi titreten BM başından beri diyorum bu kadar neden küçümsendi onu algılayamadım.Doğru One Piece'i okuyorsun.
Bunun sebebi olarak düşünülen genel kanı kadının çirkin görülmesi(kadın olması da var tabii)Dimi. Ama bunu katakuriyi titreten BM başından beri diyorum bu kadar neden küçümsendi onu algılayamadım.
Hafiz son post halen geçerli , ama seninkinde dof> BM beğendim çalabilirim ilerdeBro sen bunun üstadısın. Bir tane daha yazsan da keyifle okusak
Dof>WB diyeni gördü bu gözlerHafiz son post halen geçerli , ama seninkinde dof> BM beğendim çalabilirim ilerde
Ne kastettiğini açsaydın keşke, ben müneccim maması yemedim.Ace idam sehpasında duruyor diye adam gücünü kullanmaktan sakındı zaten. Tüm gücüyle dövüşseydi kendi oğullarıda zarar görürdü çünkü. Ama bunun benim dediğim tsunami ile alakası yok.
Bilerek yapmasak da beynimize işlemiş işte bazı şeyler.Bunun sebebi olarak düşünülen genel kanı kadının çirkin görülmesi(kadın olması da var tabii)
Abi seride gördüğüm 2 karakter var yara almamış olması karizma katan 1 BM 2 Mihawk, mesela hep savunduğum şuydu, örnek olarak Mihawk >katakuri mihawk<BM , ya hiçbir kuvvet zarar verememiş bu yonkoya. O değil yonko seviyesi gerçekten ayrıymış onu anladım. BM ile akainu bir kafese kapatsan, herhalde BM külbastı yapar.Bunun sebebi olarak düşünülen genel kanı kadının çirkin görülmesi(kadın olması da var tabii)
Demek istediğim şey şu:Ne kastettiğini açsaydın keşke, ben müneccim maması yemedim.