Biliyorum, belli ediyor zaten tsu ve nami'den. "deprem nedeniyle okyanusta oluşan büyük dalga" diye geçiyor internette.Liman dalgası demek.
Biliyorum, belli ediyor zaten tsu ve nami'den. "deprem nedeniyle okyanusta oluşan büyük dalga" diye geçiyor internette.Liman dalgası demek.
Dişi geri gelince Luffy tamamen iyileşmiş mi oluyor?kaybettiği diş bile geri geldi
Sadece iyileşmiyor aynı zamanda eskisinden de güçlü bir dişe sahip oluyor.Dişi geri gelince Luffy tamamen iyileşmiş mi oluyor?
Olmuyor mu? Olmuyorsa kayıp diş neden geliyor acabaDişi geri gelince Luffy tamamen iyileşmiş mi oluyor?
Çocuklara iyi örnek olsun diye. "Süt için, gelişin."Olmuyor mu? Olmuyorsa kayıp diş neden geliyor acaba
Yanındaki adam direk sizin bedeniniz ne böyle diyor, yiyorlar içiyorlar yatıyorlar daha ne olması gerekiyor ?Çocuklara iyi örnek olsun diye. "Süt için, gelişin."
İyi ya artık sütle dolaşır.Yanındaki adam direk sizin bedeniniz ne böyle diyor, yiyorlar içiyorlar yatıyorlar daha ne olması gerekiyor ?
Roka yesinler roka, daha kolay kalsiyum kazanırlar. Süttekini kullanmak sıkıntı.İyi ya artık sütle dolaşır.
Seni kastetmedim. Kimse Yonkoular arasındaki gücü karşılaştırmıyor da deme çünkü karşılaştırıp sonuca varan yorumlar okudum.Üstüme alındım cevap vereyim. Kimse Yonkoular arasındaki gücü karşılaştırmıyor. Yonkouların oluşturduğu tsunamiler arasındaki farkı tartışıyor. Önce mesajları kronolojik bir şekilde oku sonra gel maydanoz ol.
Ha WB ile BM'yi karşılaştıracak olsaydım WB daha güçlü derdim. Mangaka demiş güçlü diye bende derim yani.
Hatta öldükten sonra ünvanın BM'ye geçmemeside WB>BM denklemini oluşturuyor.
Sadece süt içtiler ama ben adamlara haksızlık yapıyorum haklısınİyi ya artık sütle dolaşır.