Şans 0 ne demek ya, bari bize yapma Oda efendi. Hepimiz biliyoruz Lufy varsa hiçbir zaman 0 olmaz. Mom düşecek az kaldı.
Peki gemi? Hiç hasar almayacak mı? Bence forumun yarısı sırf Thousand Sunny olduğu için tsunaminin bir şekilde engelleneceğine inanıyor.Bence bizimkiler tsunamiyi yiyip denize düşecek.O balık adam,jinbe falan bir türlü bizimkileri kurtaracak.Bir dahaki bölüm luffy , katakuri karşısında varlık gösterecek ya da son sayfada belli edecek ama her türlü yenilecek.Bm bizimkilerin öldüğünü düşünerek şehire saldıracak.Bm korsanları vs Bm bekliyorum Sonra sanji falan gelir vs..Bakalım tutacak mı
Peros'u alacak diyorum, bana inanmıyorsun.Sanji vs yapmadan bu arcı bitirme sOda.
O tsunaminin üstünde Linlin var yalnız.Tsunamiyi ne çok büyüttünüz arkadaşlar. Nami rotacı olduğu için panik yapıyor. Orada dümenci Jinbei var. Daha öncede buna benzer bir durumla karşılaşıp tsunami sayesinde Luffylerin Marineforda hızlıca ulaşmalarını sağlamıştı. Demek istediğim o tsunami bizimkilerin kaçışını engellemeyecek aksine hızlıca ilerlemeleri için bir kuvvet olacak.
Yani?O tsunaminin üstünde Linlin var yalnız.