Gibisi fazla, E. ODA bildiğin Neoyu kopyalamış, bütün arc Toriko kopyasi zaten de BM daha bir kopya gibi duruyor. Neo varlıkları korkutup öyle mideye indiriyordu BM de insanları korkutunca onların ruhlarını alabiliyor. Sonsuz iştah ve tatlı krizi de aynı şekilde benziyor.Koca Ana'da Neo gibi anasını satayım. Ne yapılırsa yapılsın gitmiyor kadın. Son sayfa baya sağlamdı.
Ula Luffy Kata'yı yenemez diyordum hala da diyorum ama böyle görüncede içim gitmiyor değil. En azından kurtulacaksa bile sağlam bi yapıştırsın Kata'ya. Nami'nin hali de içimi sızlattı.
Zoro ve Luffy Water 7de sağlam bir dalgayı kılıç ve yumrukla geçip trenle ilerlemişlerdi. Jinbei'de bilmem kaç milyonluk balıkadam karetesi yapar, gemi uçarken kurtulurlar dicemde Koca Ana'dan da nasıl kurtulacaklar arkadaş ya.
Toriko ile pek alaka göremedim ben, kadın bildiğin gluttony, kısa bir gugıllayınca şöyle bir şey çıkıyor hattaGibisi fazla, E. ODA bildiğin Neoyu kopyalamış, bütün arc Toriko kopyasi zaten de BM daha bir kopya gibi duruyor. Neo varlıkları korkutup öyle mideye indiriyordu BM de insanları korkutunca onların ruhlarını alabiliyor. Sonsuz iştah ve tatlı krizi de aynı şekilde benziyor.
Hemen hemen böyle birşey yazacağını tahmin etmiştim.Gibisi fazla, E. ODA bildiğin Neoyu kopyalamış, bütün arc Toriko kopyasi zaten de BM daha bir kopya gibi duruyor. Neo varlıkları korkutup öyle mideye indiriyordu BM de insanları korkutunca onların ruhlarını alabiliyor. Sonsuz iştah ve tatlı krizi de aynı şekilde benziyor.
Karakteri G4’e bağımlı yaptı.G2 ve G3 çöp oldu.En rezil dövüş çizeri Oda'dır. Mantıksızlık zirvede ya. Koçum g2 ve g3 yetmiyorken , 3 bölümdür niye Luffy hala onları deniyor? Senin saçma sapan kurgun yüzünden ne yapacaksa onu her arc 5-10 bölüm beklemek zorunda mıyız? Mantıksızlık oluyor sonra? Doflamingo'da da koca arc saçma sapan g4'e geçmedi mesela.
G5'i gösterince niye kullanmadı demeyecek miyiz?
Kral haki kullanıp neden aynaları patlatmıyor? Ölü haliyle kral haki kullanan adam bu?????????????????????????????? Niye saçma sapan kafasına vurduruyorsun adamın aynayı kıracak diye?
Oda sadece hikaye çizmeli. Dövüş kısımlarında profesyonel yardım almalı. Beceremiyor. Arc bitsin Oda'yı gömeceğim fena. Serideki tüm dövüşlerdeki saçmalıkları içeren konu açacağım.
Lan bu Luffy g2 ile çöp adama bile üstün gelemiyor KAtakuri'yi de geçtim. Saçma sapan adamlara g2'li yumruk atıyor adam savunuyor falan. Ne bu dengesizlik oğlum? Luffy'nin normal hali herhalde çöp asker kadar falan yok. G2'li hali de bir çöp yonkou komutanı kadar bile değil.
Ya Oda bi git çay koy.