Yüce efendiler, kadim varlıklar ve nicelerinin söylediği bir söz vardır.O tsunaminin üstünde Linlin var yalnız.
Kontrolsüz güç, güç değildir.
Yüce efendiler, kadim varlıklar ve nicelerinin söylediği bir söz vardır.O tsunaminin üstünde Linlin var yalnız.
Kontrolsüz güç, güç değildir.
Bu dalga Beyazsakal'ın bilinçli ve belli bir kontrol içinde oluşturduğu tsunami değil, Linlin'in fütursuzca oluşturduğu bir dalga. Yani kuvvetten destek almak falan olmaz, hele de Linlin tepelerinde zebellah gibi dikilmişken.
Ben de tam kontrolsüz gücün, güç olmaktan çıkmış yıkıcılığından bahsediyordum.Yüce efendiler, kadim varlıklar ve nicelerinin söylediği bir söz vardır.
Fakat yönlendirilebilirliği artıyor bu şekilde. Bence oluru var.Ben de tam kontrolsüz gücün, güç olmaktan çıkmış yıkıcılığından bahsediyordum.
Yönlendirilebilirliği artıyor ama şiddeti de artıp içine alabilir.Fakat yönlendirilebilirliği artıyor bu şekilde. Bence oluru var.
Öyle diyorsun da dövüş 11 saat sürmüş. Tam olarak nasıl işliyor bilmiyoruz ama eğer G5 açsaydı bu sürenin çoğunu dinlenme-yenilenme ile harcayabilirdi. O zaman da Kata'ya daha hazır olurdu.Neden crackerde g5 açmadı diyen arkadaşlar bu Nasıl bir mantık ? G5 ten sonra gücü bitiyorsa ne yapabilir luffy adada ? G5 ile katayı yenerse kaçma ihtimalleri var demi şuan. Lakin crackeri g5 ile yense daha sanjiye ulaşcakta onla konuşcak kaçıcaklar bir sürü enerjiye ihtiyacı var veya dinlenicek pek bir Zaman'ı yok. Lakin son dövüşte açabilir elbet. Ha derseniz doffy de neden açmadı anlarım ama crackerde çok saçma olurdu
LinLinin altında sürekli hareket eden şeker, şekerin altındada sürekli hareket eden dalga var ve bu dalganın deniz ile arasındaki yükseklik farkı epey fazla. LinLinin en tepede hareket eden şeker zemininin üstünde bu koşullar altında hiç bir şey olmadan durabileceğini sanmıyorum. Coup de bursta takla atmış bir kadın bu. İlla ki yer çekimine maruz kalacak.Bu dalga Beyazsakal'ın bilinçli ve belli bir kontrol içinde oluşturduğu tsunami değil, Linlin'in fütursuzca oluşturduğu bir dalga. Yani kuvvetten destek almak falan olmaz, hele de Linlin tepelerinde zebellah gibi dikilmişken.
Ben de tam kontrolsüz gücün, güç olmaktan çıkmış yıkıcılığından bahsediyordum.
Keşke aykırı olan nedenlerini de yazaydın?BM dalgaya ruh vermiş, çok saçma, aptalca, mümkün değil, seriye aykırı.