Marcoların falan ön gösterimi için iyi fırsat aslında.
Bence seninki gelecekmiş gibi.Marcoların falan ön gösterimi için iyi fırsat aslında.
Valla öyle gibi ama mantıklı bir sebep göremiyorum. Devrimcilerin ne işi olur Linlinle :/ Tabi ''hükümetten önce şu korsanları bir temizleyek'' falan demedilerse :/Bence seninki gelecekmiş gibi.
Sadece Dragon'dan bahsediyorum. Ama bende bir sebep bulamıyorum. Hem Reviere geçişi sağlanır. Dragon'un Revire ile bağlantısı olması muhtemel. Luffy'nin babasıyla tanışma zamanı da geldi gibi. Şu son Dragon haberi boşuna verilmedi sanki.Valla öyle gibi ama mantıklı bir sebep göremiyorum. Devrimcilerin ne işi olur Linlinle :/ Tabi ''hükümetten önce şu korsanları bir temizleyek'' falan demedilerse :/
Valla devrimciler yakın zamanda çıkacak belli de (o kadar ejderli not defteri falan var ) bu kadar kısa zamanda çıkacaklarını pek sanmam.Sadece Dragon'dan bahsediyorum. Ama bende bir sebep bulamıyorum. Hem Reviere geçişi sağlanır. Dragon'un Revire ile bağlantısı olması muhtemel. Luffy'nin babasıyla tanışma zamanı da geldi gibi. Şu son Dragon haberi boşuna verilmedi sanki.