Cp0'ın gelme ihtimali bana göre daha fazla.Devlerin adayı basma ihtimali var mı?
gelsinler gelsinler de Kata babadan bi kaç şov daha görek, artık kim bilir ne zaman görecez bir daha :/Devlerin adayı basma ihtimali var mı?
Kata'yı sümük gibi fırlatacak dev vardır emin ol. Boşuna devler olsaydı KK olurdum demiyordur. Ha yine de olamazdı ayrı.gelsinler gelsinler de Kata babadan bi kaç şov daha görek, artık kim bilir ne zaman görecez bir daha :/
Emin olamadım.Kata'yı sümük gibi fırlatacak dev vardır emin ol. Boşuna devler olsaydı KK olurdum demiyordur. Ha yine de olamazdı ayrı.
İhtimali çok fazla.Emin olamadım.
Ahahhaha bunlar hep Bm inmedi diye :/Kata'yı sümük gibi fırlatacak dev vardır emin ol. Boşuna devler olsaydı KK olurdum demiyordur. Ha yine de olamazdı ayrı.
@Siyah Ateş
Onlardan birisi adada zaten beklenmeyen bir şey değil.
Tabi tabi devcikmis. Koleksiyonda bir onlar yok.Ahahhaha bunlar hep Bm inmedi diye :/
Kata baba sağ baştan yapar o devciklere
Hiç sanmıyorum. Katayı sümük gibi fırlatmak demek Yonkou gücü demek. Devlerden Katakuri seviyesi adam çıksa iyi.Kata'yı sümük gibi fırlatacak dev vardır emin ol. Boşuna devler olsaydı KK olurdum demiyordur. Ha yine de olamazdı ayrı.
@Siyah Ateş
Onlardan birisi adada zaten beklenmeyen bir şey değil.