Cin adam olur ya.Katakuri çapında adamlarlan Wano'da veya sonrasında muhattap olur gibi.Ne diyon Sanji'nin rakibi hala cin adam mı olur. Yoksa Katakuriye yürürler mi Jinbe ile beraber falan.
Cin adam olur ya.Katakuri çapında adamlarlan Wano'da veya sonrasında muhattap olur gibi.Ne diyon Sanji'nin rakibi hala cin adam mı olur. Yoksa Katakuriye yürürler mi Jinbe ile beraber falan.
Mihawk gelip adayı düğün pastası misali ikiye bölecek. Ne kadar ironik değil mi ?
Ben g4 sınırlı olduğu için sağlam haline yetmez yetmez diyordum. Hem bu yüzden hem de Bege'nin de bir katkısı olsun diye böyle bir yol izlendiğini düşünmüştüm. Ama katkısı olmadı. Yani Luffy bir şeyler üretecek. Bir sekil haki patlaması yasar da g4'ü mü uzatır yoksa g5 falan mı açar bilmem. Ama muhtemelen tek devirecek.
2 kişi alırlar be ya o kadar da değil. Tabi çok zor olur ama bence ihtimali var Jinbe boş adam değil. Su kullanıcısı yanın ateş adam jelibon dezavantajlı bu durumda.Cin adam olur ya.Katakuri çapında adamlarlan Wano'da veya sonrasında muhattap olur gibi.
İmkanı yok. Mom ile Lucci'yi aynı kıstasa koymak da bilemedim.Vay anasını güç düşüşü olmadı. Füzelerin en fazla güç düşüreceğini düşünüyordum. O da olmadı.
Düşmez diyenler gaza gelmiş. Halbuki düşmesi daha da kesinleşti. Ayna gitti. Kale ile falan korunamazsın. Kaçmak BAA yıkılacak demek. Baratie tehlikede, Kamabakka tehlikede demek. Zeff'i, Neptün'ü ve İvankov'u falan pasta süsü yapar.
Güçten düşmemiş halini devirecekler. Enies Lobby oldu burası. İnanılmaz atlamalar olacak.
Mom-Lucci vs Luffy
Kaku-Katakuri vs Sanji
Smoothie-Jyabura vs Jinbe
Gerisi Germa, Pedro ve bizimkilerin işi.
Ihihi Tüm Kek adası artık tüm değil!
Kim tahmin ediyordu Lucci'nin yenilecegini Kadir? Blueno'yu aşamayan Sanji'nin Jyabura'yı devirecegini? Luffy'nin Croco'yu yenecegini?İmkanı yok. Mom ile Lucci'yi aynı kıstasa koymak da bilemedim.
Aman Rinnegansız olan gözüne saplasaydın. Luffy 1v1 de Yonkou alacak güce ulaştıysa zaten seri Balıkadam adasında bitmiş. Biz boşuna izliyormuşuz. Rayleigh'in 2 yıl eğittiği Yonkou indiriyor. Kumar parasını çıkartır Rayleigh bu sayede.
İki yıl eğitimi boşuna mı aldı ? Yonkou da indiremeyecekse köyüne dönsünAman Rinnegansız olan gözüne saplasaydın. Luffy 1v1 de Yonkou alacak güce ulaştıysa zaten seri Balıkadam adasında bitmiş. Biz boşuna izliyormuşuz. Rayleigh'in 2 yıl eğittiği Yonkou indiriyor. Kumar parasını çıkartır Rayleigh bu sayede.