BM güçten düşse dahi tek başına alacağı düşünülmüyordu pek. Şimdi bir de güçten düşmemiş, böylesine delice bir FB verilmiş olan BM'yi Luffy şu seviyede tek indirirse millet seriyi bırakır.
Neyse ben zaten düşmez dedim ve demeye devam ediyorum.
O sadece doğuştan canavar olduğunu gösterir. Kimi başta eziktir, sonradan güçlenir kimi de Mom gibi işte. Ama gelişim hızı farklıdır. Yani mesele son seviyesi.
Mom'ın olayı sertliği ve Luffy, KG işlemeyen canavarların kralı olmuş birisi. Amiral üstü sanılıyor ama bence değil. Marco+Vista'nın anca ah dedirtebildigi, Jozu'nun anca iki damla kan getirebildigi amiralin daha sert versiyonunu düşün. Yani bu kadından iki damlayı da getiremez belki Jozu. Ama Luffy farklı işte.
Amiral altı Dof
Amiral Mom
Amiral üstü Kaido
Şeklinde gidiyor. Luffy'e güvenin. Kadın çok hantal, Luffy çok hızlı. Kadın ateş, elektrik katkılı fiziksel savaş veriyor, Luffy'e elektrik işlemiyor. Yani ateş katkılı fiziksel darbeler ve Luffy'nin sevdiği rakip tipi bu. Cracker gibi ters rakipler değil. Gene Cracker'in tek hamlede yamulmasının küçümsenmesi beni şaşırtıyor. Cok iyi biliyorum ki Mom tek vuruşta yamultsaydı onu, owowow saldırı gücü efsooo, 860 m'lik adamı tek vuruşta yamullttu, Luffy'e de en fazla iki atar gibi yorumlar dönecekti. Yani saldırı gücü efso olan bir Luffy var ortada ve muhtemelen KG işlemeyen canavarı düşününce başka şeyler de çıkaracak. Tabii kadının dayanıklılığı da başa bela olacaktır.
Denizciler ihtimali üzerinde de duruyoruz ama bu kadar tesadüf cidden hoş olmaz. Bu zamanı mı beklediniz la dalmak için
Diğer novalar dalıp pert olurken, denizcilerin saldırısının bizimkilere denk gelmesi, cidden hoş olmaz. Bakalım ne olacak. Tek kesin olan şey düşeceği gerçeği.