Kanka meyve olayının iki tane açıklaması var bence. Biri, dediğin gibi Stereusen'in Linlin çıldırdığı anda her şeyi yemeğe çevirmiş olması. O anda herhangi bir şey meyve olduysa Caramel öldüğünde şeytan meyvesi ruhu direkt meyveye geçiş yapmıştır.Ama şöyle mesela Linlin, Luffy'i yese lastik mi olacaktı? Meyvenin gücü de bu işe çomak sokuyor. RUH meyvesi. Carmel'in ruhu BM içinde sıkışmış olabilir. Buda 2. meyve de ölme olayını tetiklemez. Ama bu haftaki spoilerden sonra direkt ruh meyvesinin kendi gücünü elde etmiş gibi yazılmış. Şu geliyor aklıma, bu Stereusen meyve gücüyle istediği şeyi yemeğe çevirebiliyor anladığım kadarıyla. Carmel nalları diktikten sonra bir taşı meyveye çevirse? Meyve ruhu da bu meyveye sığınmaz mı? Bu adam bunu biliyor mu tabi buda var. Yada Linlin'i sakinleştirmek için yaptı ve meyve ruhunun içine girdiğini fark etmedi. Bu adamın meyve gücü boşuna açıklanmadı bence. Bu tarz bir olay bana çok mantıklı geldi şuan.
Ikincisi ise şu. Şeytan meyvesi, mantıksal olarak kendi yaşam döngüsünün derdinde. Ve bu döngünün amacı bir meyveyi yeni evi yapmak ya da bir taşıyıcı ile yaşamını sürdürmek. Bu noktada Stereusen o cinnet anında Linlin'in yanında olmasa bile Caramel öldüğünde şeytan meyvesi ruhu bir taşıyıcının içinde olmuş oluyor zaten. Yani yaşamsal döngüsü bir meyveye geçmeden direkt birinin bedeninde vuku buluyor. Yani burada meyveye araç dersek şeytan meyvesi ruhu bu aracı kullanmadan direkt adrese varmış. O adres de Linlin. Şeytan meyvesi ruhu "yok arkadaş ben illa ki bir meyvenin içine girmek istiyorum" demez o durumda. Mantıksız. Çünkü o meyve zaten bir gün biri tarafından yenilecek. Meyve gücü hazır Linlin'in bedenine girmişken bir daha da çıkmadı. Bir alternatif de bu olur bana göre.