Bölümü açmadım ama resime göre konuşcam bu sanji bu kadar olay arasında sigarayı ne zaman yaktı 
ben senin hiçbir mesajını göremiyorum, hatta yönetime dahi bildirmiştimKatılıyorum.
Bilmiyorum. Bende bir problem yokben senin hiçbir mesajını göremiyorum, hatta yönetime dahi bildirmiştimboş uzun bir sayfa çıkıyor
Farul'un çay içmesi, yüzü kesilen kapının hâlâ yüzünün olması(yani unutulmamış), Luffy'lerin sağa sola bela olmaya devam etmesi güzel detaylar.
Flashback o. Kadının geçmişini gösterdi.son sayfada yazılanlara anlam veremedim tabi sonraki sayıda açıklanır.. o roketlerin pek işe yarayacağını zannetmiyorumm..
Ee yıllar önce de ağzında gül olması buna delalet.2 ay s
toynaklar çay içmeye engel değil.. o da cavendish gibi tiriplerde ben güzelim diye..
hile olabilir, ben buna karşı değilim ama karakterli korsanların dahi rakibine saygısı vardır, Croco ne diyor ; siz kazanacağınıza bu çocuğun yanında olurum , ya da Roger evladını emanet ediyor, Shiki aynı şekilde düşmanı için İmpel baskını yapıyor, ya da Zoro rakibini yenince tekrar karşıma çık diyor.Luffy sızlanmıyor ki zaten, sadece daha fazla sinirleniyor. Big Mom'ı sinirlendirip zayıf noktasından vurmaya çalışıyorlar. Luffy bunu serinin başından beri yapıyor. Crocodile ile su kullanarak dövüşmeyi akıl ediyor, ona kimse demedi hile yaptın Haki kullanman lazımdı diye. Crocodile biz korsanız, her türlü hile hurdayı yaparız diyip zehir kullanarak Luffy ile dövüşüyor mesela, Luffy'de demiyor ki hile yapıyorsun ben oynamıyorum. Enel'e karşı Lastiğini kullanarak avantaj sağlıyor, Enel lastiğe karşı yıldırıma dönüşemediğini geçelim, Enel'in yıldırım saldırıları bile işlemiyordu, Luffy'ye kimse demedi ki Enel'in yıldırımı sana işlemedi hile yaptın. Bunlar her zaman yapılan işler.