B.hakisi Ray'in b. hakisinden güçlü olabilir. Zaten Luffy direkt ona vurgu yaptı. Direkt adamın hakisi dedi. Eğip bükmeye gerek yok. Bi yonkou komutanının b.hakisi Wbden bile daha yaşlı olan ve 20 sene kılıç tutmamış Ray'den üstün olabilir zaten.
Olamaz bence.(Kraker'den bahsediyorum. Kraker'in hakisi bence daha üstün değildir.) Ona direk vurgu yaptı ama Luffy daha adamın gerçek formundan haberi yok. Luffy adamın kan kustuğunu da gördü. Meğerse reçelmiş. Normal bir insan vücudu o kadar sert olamayacağı için b.haki olduğunu düşünmüştür ve serttir demiştir.
Açıkcası ben bunu Cracker zırhlarını gördüğümüzden beri dedim. Ve bu bölümde de Cracker'in öyle bir b.hakiye sahip olsaydı en azından fiziksel dövüşten çekinmeyeceğini de görürdük. Sertliğine yatırım yaptığı Cracker askerler üzerinden 11 saat dövüşmesi bunu gösteriyor.
Nami'nin askerleri yumuşatması gibi bir olgu bile varken Cracker ne hikmetse 11 saat yine aynı şekilde dövüşmeye devam ediyor. Daha fazlası olsa bence kullanması gerekirdi değil mi?