Adam g4 kesti la. Daha nasıl göstersin adam? Dövüşün başları ortada Luffy zorlanıyordu Nami sonradan gelmiş. Ayrıca kendin diyorsun Nami ıslatıp duruyor diye e bizimki saldırsaymış o zaman. Adam fırsat buldukça kılıcıyla da saldırıyor görüldüğü üzere. Bi kaç sahnede fırsat buldu hepsinde de saldırdı. İlk çıktığında sonra Luffy g4teyken vs. Geri durmamış yani gördüğümüz sahnelere bakarsak. Hepsini geçtim Luffy direkt hakisini övdü.Olamaz bence. Ona direk vurgu yaptı ama Luffy daha adamın gerçek formundan haberi yok. Luffy adamın kan kustuğunu da gördü. Meğerse reçelmiş. Normal bir insan vücudu o kadar sert olamayacağı için b.haki olduğunu düşünmüştür ve serttir demiştir.
Açıkcası ben bunu Cracker zırhlarını gördüğümüzden beri dedim. Ve bu bölümde de Cracker'in öyle bir b.hakiye sahip olsaydı en azından fiziksel dövüşten çekinmeyeceğini de görürdük. Sertliğine yatırım yaptığı Cracker askerler üzerinden 11 saat dövüşmesi bunu gösteriyor.
Nami'nin askerleri yumuşatması gibi bir olgu bile varken Cracker ne hikmetse 11 saat yine aynı şekilde dövüşmeye devam ediyor. Daha fazlası olsa bence kullanması gerekirdi değil mi?
B.hakisinin Rayleighten üstün olmaması için bi sebep yok. Ray daha hızlıdır, güçlüdür, h.haki,k.haki daha öndedir belki ama bu da b.hakide öndedir. Ray'den güçlü b.hakisi olamaz savı biraz garip geldi açıkçası.