Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 842: Şişmanlığın Gücü

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sitenin girişine koca harflerle yazdırmak istiyorum bunu: Cracker'in yeni ürettiği kuklalarda ruh yok. Cracker'in yakınındalar diye hareket edebiliyorlar. Şehirde devriye gezenlerde var.

Luffy'nin Cracker'i bir şekilde yeneceğini biliyorduk zaten. Herkes gibi bende biraz daha klas olmasını isterdim ama luffy bu boss karşısına çıkmadan ciddileşmeyecek muhtemelen.
Mom düşmeyecek bence luffy için erken o mertebe henüz biraz daha pişsin.

Nami bu bölüm gerçekten kendini belli etmiş. Tayfanın açık ara lideri gibi. Robin daha şunun çeyreğini bile yapmadı. Zekasını daha tayfa için kullandığını görmedik. Nami tam korsan olmuş ayrıca, Luffy de yavaş yavaş bozuldu. Nami'den açık yardım alıyor, teke tek adil diyen luffy ne düşünüyor. Korsan olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Rayleigh bunu iyi eğitmiş. :D

Sanji ise Luffy'nin gölgesinde kaldı, hiç sevmedim bu durumu, ne Reiju konuşabiliyoruz ne Sanji. Luffy'yi 3-5 bölüm göstermeyip olayları anlatsa hikaye daha ilgi çekici olacak hemde Luffy rol çalmamış olacak? Böyle çok sırıtıyor. Dolu dolu Sanji olayını göremedik arada hep Luffy oldu.

Son sahneden anlıyoruz ki. Craker'in piskevitleri hakkaten sertmiş. Craker'de ağız, diş bırakmamışlar :hhh:

Zeff tam bir reis. Biraz abartılı da bulsam iyi niyetli olduğu için seviyorum bu kadınlara vurmama olayını. Gerektiği zaman vurmak gerekiyor çünkü. CP9 dövüşünde gerekmişti mesela.

Luff&Nami vs Cracker'e gelecek olursak; Yonkou saga'ya girdik diye heyecanlıydım ama şimdi hayal kırıklığı oldu. Ciddiyetten eser yok. Demek ki beklentiyi fazla yükseltmemek gerekiyormuş.

Luffy tam anlamıyla balon olmuş bu sefer. Hareket edecek hali olmayan Luffy'ye zarar veremeyen, aksine dayak yiyen adam Nami'nin söylediğine göre Big Mom'un sağ koluymuş. Enteresan.

Ne umduk ne bulduk arkadaş.

Orman vs Kraker sonucunda son vuruşu yapan rufi kahraman olmaya bir adım daha yaklaştı. Tankman deyince eli yüzü düzgün, tank gibi bir adam bekledim ama bu fatman olmuş.

Yalnız son zamanlardaki en kötü bölümdü ama Kraker güldürdü yinede sizi anneme söylicem diyerek:D

Biraz vasat bir bölümdü.
1) luffy nin tek başına bir yonkou almayı geçtim, yonkou adamlarından bile birini alamadığını gördük bu arc'ta. Crakerin vs luffy, nami ve homeiler vardı. 11 saat kaçarak dövüştüler. Tek anlamadığım crakerin en son darbede neden haki kullanmadığı, kullansa luffy yi keserdi daha önceki gibi. Luffy nin tek başına bir yonkou sağ kolu olması için daha yolu var. Kendini daha geliştirmesi gerekiyor.
2) 4. DüZenin farklı türleri olduğunu gördük bu arcta. boundman sonra tankmanı gördük. Ama tam versiyon demesi ilgimi çekti. Tankman alt versiyonu da mı var acaba. Birde tankmanın da sadece alt tarafı haki kaplıydı. Bu da ilgimi çekti.
3) luffy nin bu arcta bigmomla karşılaşsa bile bir vs olmayacağını daha net yüzümüze sokmuş oldu oda. O bölüme daha çok var luffy için. İndireceği ilk yonkou kaido olacak muhtemelen.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık