Bu adamın genel kültür çok fena ya zaten. Tamam bazı şeyleri araştırıyordur okuyordur da bu kadarı başka bir şey.Evde 2 tane tavşanım var, odaya yanıma aldığımda sürekli götümden ısırıyorlar. Ya sizin tavşan sandıklarında, ya da sevgilerini belli etmek için ısırıyorlar. Bu E. Oda ne güzel adam be.
Muhtemelen asistanlar, editörler asist veriyordur. Tüm ayrıntılar kendisinden olmayabilir.Bu adamın genel kültür çok fena ya zaten. Tamam bazı şeyleri araştırıyordur okuyordur da bu kadarı başka bir şey.
BB şu zamana kadar ne işten zararlı çıkmışta bu cümleyi kuruyorsun :/BB yine topuk adama yazıkla gelen vuruyor giden vuruyor.
sadece karasakal korsanlarına karşı öyle birşey bekliyorum ben.Gerisi hep ordan burdan adamlarla olacak. Yani mantıklı olan bu yoksa Luffye ver power upı tek atsın kaidoya. seri iyice bleache donsunMF'den sonra 2 yıl ara olunca müttefik olayları ne bileyim çok beklediğim gibi gerçekleşmedi, benim hayalim Yonkou'ya tek başına giren bir tayfaydı. Şimdi ise oradan buradan ittifaklar yardımlar falan geliyor.
Ben bu ittifakların son savaşta yardıma gelmelerini beklerdim, her Arc'a dadanmalarını istemiyordum.
Saigo no Getsuga Kong Gun tekniği ile Kaido'yu indirse fena mı olur?sadece karasakal korsanlarına karşı öyle birşey bekliyorum ben.Gerisi hep ordan burdan adamlarla olacak. Yani mantıklı olan bu yoksa Luffye ver power upı tek atsın kaidoya. seri iyice bleache donsun
Terk et burayı.Bölümü okumadım her zamanki gibi ama başlığı beğendim. 800 bölümdür korsancılık oynuyorlar. Başlık buna vurgu yapıyor sanırsam.