Aynen dediğin gibi yapmış. Onların acısını çeksin diye öldürmemiş.Acaba kidin tayfa eşek cennetini boylamış mıdır ?
Moria'nın kurtulma sebebi de bu olabilir adam tayfayı öldürüp kaptanı acı içinde bırakmaktan zevk alıyordur
Aynen dediğin gibi yapmış. Onların acısını çeksin diye öldürmemiş.Acaba kidin tayfa eşek cennetini boylamış mıdır ?
Moria'nın kurtulma sebebi de bu olabilir adam tayfayı öldürüp kaptanı acı içinde bırakmaktan zevk alıyordur
Olursa şahsen ben mutlu olurumSaigo no Getsuga Kong Gun tekniği ile Kaido'yu indirse fena mı olur?
Şaka bir yana haklısın. BB harici tayfanın Yonkou indirirken tamamen ana güç olması imkansız. Anca o zamana tayfa güçlenmiş olur zaten.
Killer ölmemiştir umarımAynen dediğin gibi yapmış. Onların acısını çeksin diye öldürmemiş.
Aslında ben orayı Wano felan sanıyordum ama şu son bölümde adamı uçurduğu yerde adadan çok Gemiye benziyor [ bizimkiler portakal dikmiş bunda ise o küçük ağaçlardan var herhalde Dağ felan ]Bu arada o boyunuzlu şey Kaidonun kalesi falan çıkıcak dediydim tutturmuşum lan
Kocaman bir gemi de olabilir ama kale benzeri bir yağı olduğu kesin yıkıntılar taş parçaları şeklinde çünkü. Moria ''haaa iyi fikirmiş laaan'' diyip kopya çekmiş olabilirAslında ben orayı Wano felan sanıyordum ama şu son bölümde adamı uçurduğu yerde adadan çok Gemiye benziyor [ bizimkiler portakal dikmiş bunda ise o küçük ağaçlardan var herhalde Dağ felan ]
Moria'nın gemi gibi
Eğer böyle ise müthiş bir şey olur. Az katliam görmek lazım. Ama bu bir çok şeyi değiştirir. Kid Luffy'e bırakmaz bu durumda Kaido'yu.:S Kimseye bırakmaz.:S Luffy'nin başına şu an da böyle bir şey gelse Kaido'yu ....Aynen dediğin gibi yapmış. Onların acısını çeksin diye öldürmemiş.