Roronoa Zoro
Pell bile atlar, nedir yani.Op serisinde durum bu, işin içine yonkou girdimi imkansız diye bir şey kalmıyor ortada (bkz:gökyüzü adasından atlama)
Pell bile atlar, nedir yani.Op serisinde durum bu, işin içine yonkou girdimi imkansız diye bir şey kalmıyor ortada (bkz:gökyüzü adasından atlama)
Dragon mangada gözükür ileride.Son günlerde Teach ölümüne abartılıyor. Güya devrimcilerle de Cp0 ile de savaşmış. Cidden mantıklı buluyor musunuz anlamıyorum ki? Dragon ve diğer devrimcilerle savaştı, adayı yıktı sonra da Cp0 ile savaştı, üstünlük kurdu öyle mi? Başka? :/
Şaka yapıyorum.Aga yanlış anlamış olabilirim kb.Ama kuro yonkou avlamaya başladı derken güldürme beni
Şahsen abartanlardan değilimde sizler biraz küçük görüyorsunuz BB'yi.Anlamadığım şu diğer yonkoulara gösterilen saygının neden BB'ye gösterilmediği.Abartın, abartmayın demiyorum da. Suyunu niye çıkarıyorsunuz olayın?
Luffy'de atlar gökyüzü adasından. Hatta her yerden atlar. Bir şeyde olmaz.
Ahhahahha Alem adamlarsınız.Pell bile atlar, nedir yani.
Hacı Lastik adam hiçbir şey olmaz ona. Kaido'nun başı ağırır. Luffy'nin ise gıdıklanmaz bile. Yanlışsam yanlış de?Şahsen abartanlardan değilimde sizler biraz küçük görüyorsunuz BB'yi.Anlamadığım şu diğer yonkoulara gösterilen saygının neden BB'ye gösterilmediği.
Ahhahahha Alem adamlarsınız.
Olay BB değil.Şahsen abartanlardan değilimde sizler biraz küçük görüyorsunuz BB'yi.Anlamadığım şu diğer yonkoulara gösterilen saygının neden BB'ye gösterilmediği.
Ahhahahha Alem adamlarsınız.
http://korsanfan.com/konu/gedatsunun-kaza-eseri-mavi-deniz-hayatı.280/Ahhahahha Alem adamlarsınız