Kid bu Kaido'ya bişey yapmadan durmaz duramaz.Aksini görene kadar böyle bir beklentim var hacı.
Kid bu Kaido'ya bişey yapmadan durmaz duramaz.Aksini görene kadar böyle bir beklentim var hacı.
O aklımı kurcalıyor zaten.İhtimal olarak Kid'te dahil olabilir belki. Ama ben aynı anda 2-1 olacağını sanmıyorum hocam.Kid bu Kaido'ya bişey yapmadan durmaz duramaz.
İndirecek kişi Luffy olur ama bir ara 2vs1 olur gibi. Kid ve Luffy yan yana savaşacaktır.O aklımı kurcalıyor zaten.İhtimal olarak Kid'te dahil olabilir belki. Ama ben aynı anda 2-1 olacağını sanmıyorum hocam.
Aegis den yola çıkarak Atmak bedava.Bu Cipher Pol'ün gücü nedir. Hükümeti pas geçip direk kutsal ejderlerden emir alıyor. Hükümet ve Donanma karışamıyor. Üstelik bir yonkou ile kafa kafaya kapışabiliyorlar.
Eski mevzuları açmak istemiyorum ama daha Dof'ta kan ter içinde kalan adam Kaido'yu mu tek alacak? Yerim öyle işi. Üç günlük velet o evrenin zirvesini indiriyorsa o seriye söverim de söverim.O aklımı kurcalıyor zaten.İhtimal olarak Kid'te dahil olabilir belki. Ama ben aynı anda 2-1 olacağını sanmıyorum hocam.
3'lü ittifak olmaları mı? Üçünün yenmesi mi? :/İmkansız.
Şimdilik
Luffy eğer cidden tek yenerse oradan Teach'i yenip WG'yi de yıkıp seriyi bitirir.Luffy tek yenecek. Az güvenin bu çocuğa.: (
Tam Teachlik bir iş. O değil miydi üstünde durduğu marinefordu denize gömmeyi düşünen?Boş bir adayı hangi gerizekalı yerle bir eder, özellikle Teach yapacak, Kaido gibi bir hayvan olsa neyse...
Üçünün yenmesi.3'lü ittifak olmaları mı? Üçünün yenmesi mi? :/