Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 824: Küçük Korsan Oyunları

Bölüm nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 159 76.8%
  • İyi

    Kullanılan: 39 18.8%
  • Orta

    Kullanılan: 4 1.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 1 0.5%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 4 1.9%

  • Kullanılan toplam oy
    207
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca filden hortum yediği bölümde gösterildi dişlerinin sivri olduğunu. Birkaç yerde balıkadam olabileceği, bu yüzden suya düşse de ölmeyeceği söyleniyordu hatta.



@T1T4N
 
Niye trollük olsun ki? Ters köşe yaptı işte herkesi.
Hayal kırıklığına uğrayan bir benim desene
hani jack gibi bir adamı harcamasını beklemek saçma olur ama eğer harcayan şey antik silah ise tamam demiştim şimdi antik silah 1 adamı yenemedi diye 100 sayfa konuşuruz. O bakımdan diyorum.

Ek olarak Jack balık adam ise tam balık adam eğildir diyede düşünüyorum malum hordy Jack'i örnek alırdı yoksa :D [ yada haberi bile yok ]
Ayrıca filden hortum yediği bölümde gösterildi dişlerinin sivri olduğunu. Birkaç yerde balıkadam olabileceği, bu yüzden suya düşse de ölmeyeceği söyleniyordu hatta.



@T1T4N
ilk defa senden duydum [ dikkat etmemiştim bak ] :D

Bu arada bana mı öyle geliyor yoksa Filin yürüdüğü deniz sığı mı ? yani 500m felan gibi ?
 
@Taisho Ne alaka aynı şey mi ? Ace'in Akainu'ya dalmaktan da önceliği vardı.O da kaçmak.Yok karakterim böyle yok bu böyle diye bir şey yok.Senin canın için canını feda etmiş 2 ton adam var orda.Bak Zoro'ya onurunu hiçe saydı Mihawk'a boyun eğdi.Yapması gereken oydu Ace'nin.Ha bir süre geçerdi gücünü toplardı gelirdi intikam için Akainu'ya ''Bugün burası birimize mezar olucak'' derdi dalardı.Adamsın Ace derdim.Ama Kid'in 1. hedefi zaten yonko indirmek.Karşılarına bir yonko çıkıyor ve Kid yol vermiyor.Karakterinden ödün vermiyor adam.Ama dediğim gibi Kid'in önceliği yonko indirmek Ace'nin değildi.Kid'in kazanıp kazanmaması da önemli değil.Adam yonko indircem demiş.Karşısına yonko çıkıyor ve belki o an ittifağı da ona ihanet ediyor ve geri vites yok.Kid ciddi anlam da adamın dibidir.


Bölüm yorumuna gelirsek:
Bu Kaido içtiği için mi böyle değişik ruh halinde yoksa normalde de farklı kişilikleri olan birisi mi anlamadım ama umarım içtiği içindir.Yoksa gözümdem çok düşer.795. chapterde ki Kaido ve Oden'i çorba yapan Kaido'yu daha farklı daha iyi hayal etmiştim.

Sabo cidden Devrim Ordusunun en güçlü 2. adamıysa hayal kırıklığına uğradım.802. chapter İvankov,Sabo ve bir devrimci abimiz daha vardı.İvankov görünen Dof etmez,Sabo aşağı yukarı Dof,Diğer abi de Dof etse Dragon kepenkleri kapatsın bence.Görünen nitelikli adamları bunlar ve bunlarla denizcileri alamaz daha.

Cp vs Teach'in tayfaya gelirsek Cipher Pol'den etkilendim.Kısa bir sürtüşme olmuştur tabii de onu bile yapabilmesi bir yonko karşısında hükümetten beklentileri büyütüyor tabii.Kendi açımdan hükümetin görünmeyen yüzünde en fazla 3-4 amiral gücü daha çıkar.Bir de en güçsüzü Dof seviyesi olarak düşündüğüm Gorosei var.(Görünen yüz)4 amiral+(görünmeyen yüz)3-4 amiral+Gorosei aşağı yukarı 4 amiral etseler toplamda hükümette 11-12 amiral gücü vardır.Zaten bir yonko tayfası en fazlası 4 amiral eder.Düşündüğüm gibi hükümetin 11-12 amiral gücü çıkarsa Allah bereket versin ayakta tutmaya yeter zaten.

Bölüm genel olarak güzeldi.
 
Foruma sorularım;
1-Teach niye Baltigo'yu yıktı???
2-BB vs CP0. Kapıştıktan sonra ne oldu???
1- Baltigo'da silahlar vardı, Burgess özellikle buna vurgu yaptı. Ve devrimcilerin yenildiği söyleniyor.
2- Teach gereksiz dövüşlere girmez, Akainu > Teach diyenler şimdi de CP0 > Teach diyebilir, Teach istediğini aldıktan sonra gereksiz yere dövüşmek istememiş ve geri çekilmiştir.
 
824 bölüm yorumu @

- ilk giriş, devrim ordusu yenilmiş mi diye baslıyor... mangaka devrim ordusu yenildi yazmıyor. yenilmişmi diye soru sorduruyor , cakal e.oda :D

- pedro, tam luffye babasından bahsedicekken, luffy olması gerektigi gibi hayırsız babasını iplemeyip, saboyu merak ediyor. tepkiler;

1- brook; devrim ordusundaki en güclü 2. adammı senin abin.
2- nami ; neden tüm akrabaların korkunc derecede tehlikeli kişiler cıkıyor ? düşününce roger yasaydı, oda akrabası sayılacaktı :D tiplere gelsene ; roger- ace - garp -dragon - sabo - shanks...

- ve sonunda luffy babacıgının bir resmini görüyor, en azından yakından görürse tanıyacak. e.odada bunun yolunu yaptı böylelikle, ustaca.

- sonrasında olay özetleniyor. yüzde 90 ihtimalle iki secenekten biri vuku buldu;

1- teach, adaya geldiginde kimseyi ve tabiki silahlarıda bulamadı. öfkeyle her yeri yerlebir etti. sonrasında cipher pol 0 geldi ve teache saldırdılar. bizimkide risk almayıp geri cekildi.

2- dragon ve saboyla teach ve tayfası carpıstı. bizimkiler kazanamıyacaklarını anlayınca cekildiler. malum ucabilme olasılıkları var, kargalar ve rüzgar meyvesi saolsun diye düşünüyorum.

buradan hareketle, ilki daha makul, cünkü sadece baltigonun bulundugundan ve yıkıldıgından bahsediliyor. ama bir tane bile devrimci yakalasalar, yakaladık ulan derler veya cesetlerini gömdük. maalesef öyle bir haber yok. ikinci olarakta, cp-0 gercekten epey güclüymüş. yani amiral gücünde adamlar cıkabilir diye düşünmeye basladım. sonucta akainuya gorosei, siz wgnin görünen yüzüsünüz dendi. bence 3 ayak var; denizciler- istihbaratcılar ve kara ordusu. ve bunların en üst adamları amiral güclerinde olması makul. ben cipher polden haric, ekstra kara ordusu kuvvetleride bekliyorum. nasıl derseniz? denizciler korsanlarla savas halinde, cp-0 kutsal mallar için ileri saldırı timi, yanı basındakilerde korumaları olacaktır ;) tabi tüm bu olusum konga baglı. en güclüde odur muhtemelen. ve onun üstündede secilmiş 5 adam gorosei var.

- devam edelim, luffynin kamilliklerini görüyoruz :D

- jack balıkadam cıktı. zaten balıkadamlar insanlardan on kat güclü ve dayanıklı söylemlerine acayip kıl kapmıstım. mangaka az bucuk topladı. gercekten güclü bir balıkadam gördük sonunda en azından melezi sanırım jack ;)

- ve sonunda assolist sahne alır. kaidou efsane cıktı. gercekten muazzam bir adam. hayalleri yıkıldı diye aglıyor. gercek bir korsan ;) doflamingo için yorumu müthiş, keske azıcık daha güclü olsaydı... o zaman dedigimde doflamingo kaidonun sag kolu gücünde bile düşünenler vardı. doflamingo bildigin kaidonun gücünden, ruhunu direk teslim ederdi o kadar fark vardı bence arada ve iyicene emin oldum. :D

- sonundada shicibukai indirdikleri için havlamasınlar, shicibukai indirmeye ne vara getirdi :p onları yokedicem dedi ve haberci olarakta istese yüz kere öldürebilecegi kiddi gönderdi. git söyle onlara kidd, cocuklar yerlerini bilsinler. kücük korsan oyunlarıyla yürümüyor bu işler ve maalesef amiraller bile dahil, yonkolar baska bir ligdeler. shicbukaileri ise asla yonkoların yakınında bile görmedim. mantıklı olanda buymus.

- ve abazan sanjimizde tas gibi hatunu görünce , trigeri koparıyor. benim bildigim sanji, luffy gelince ihanet etmez ona, ama bu kızı ne yapar eder yanında getirir demedi demeyin. ve e.odanın sectigi rakama dikkat edin 28 diyor. bildigin en az 27 alan daha var. 4 kişi bildigin torikodaki kralların, kıtalara cökmesi gibi koca yeni dünyaya cökmüşler. wgde ben dünya hükümetiyim diyor. ulan en önemli yerinde zerre kadar takmıyorlar seni :D
CP0'nun kutsal mallar için ileri saldırı timi olduğunu söylemişin. Ben de bunların Vinsmoke ailesi bünyesinde çalışan elemanlar olduğunu düşünüp Sanji'nin arcında bunlarla muhatap olacağımızı varsaymıştım. Vinsmoke ailesi de kutsallarla bağlantılı gibi. Luffy en güçlülerini indirse, Sanji de Lucci'yi indirip power-up alsa fena olmazdı aslında. CP9'un 7 elemanı var idi galiba. Şu an gemimizde de 7 kişi var. Sanki altyapı buna hazırlanıyor gibi geldi bana.

Bu arcta W7 - Ennies Lobby tarzı olacak sanki. Şu an Pekoms sayesinde BM'nin adasına gidiyoruz ama vardığımızda çoktan adayı terk edip düğünün olacağı adaya yola çıkmış olacaklar. Lola'dan aldığımız yaşam kartı ile de düğünün olacağı adaya gideceğiz gibi görünüyor.

Robin'in arcına çok benzedi ama mangada verilenlerle aklıma başka bir senaryo da gelmedi :)
 
Shanksı indireceğiz diye ittifak kurup artistlenen grubun akıbeti işte, siz kim Shanksı indirmek kim
Gerçi içlerinde en delikanlısı Kid çıktı, Apooda bildiğin kç yalayıcının önde gideni çıktı, Hawkins muamma
Balon Jackin denizin içindeki görüntüsü bana Hodyi hatırlattı!
Kaido bildiğin psikolojik manyak çıktı:Dbizimkilerin işi zor
Son olarak Sanji artık bekarlığa veda eder:D
 
Boş adayı yerlebir ettiler.
Onlar oraları yerlebir ederken Devrim ordusu başka bir yerde toplantı yapıyordu bu kesin ve ihtimalle böyle...
CP 0 da sonrasında adayı öyle gördü haberler de bu şekilde yer aldı.
Bonney olmadıgını gördük evleneceği kişinin.
Burda ODA sanjinin kadın zaafını yeneceğini gösterecek bize öyle hissediyorum.
O değilde Apoo ile Hawkins nerede acaba ?
Pekoms Zou'da yeniden yaşamaya geri dönecektir bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık