Acaba Kid ''böyle müttefiklerin allah bin belasını versin keşke hasır şapkalara katılsaydım'' falan diye iç geçiriyor mudur?
G4 süresince Kaido ile dövüşebilmesi lazım. Dof'u oradan oraya uçuruyordu bu teknik. :/ Bu teknik Kaido'ya ezilecekse yandık. :/Üçünün yenmesi.
Diğer üçünü terlemeden almış adam belli ki, konuşmasından bu anlaşılıyordu. Bu üçü ne yapacak da böyle bir azmanı indirecekler bu güçleriyle. Daha zaman geçmesi gerek, şimdi yapamazlar.
Tabi sen G4=Yonko diyen adamsın, diğer ikisi bile fazla.
Kid büyük ihtimal hayata küsmüştür. Yaşamı sorguluyordur.Acaba Kid ''böyle müttefiklerin allah bin belasını versin keşke hasır şapkalara katılsaydım'' falan diye iç geçiriyor mudur?
Doğru o vardı haklısın tartışılacak bir tarafı yok zaten bu meselenin Buggy gibi örnekler çok2.kez denedi ya. Denemese haklısın da.
Meyve iptal olmuyor diyorum. Hala iptal oluyor diyor. Ben de o örneği verdim ne yapayım. :/
Bunu niye tartışıyoruz onu bile bilmiyorum ki. karolla'nın kafasında var herhalde bir şeyler Luffy ile ilgili. Nereden vursam diye açık arayıp bunu buldu. :/
Onlarca ihtimal var yahu nasıl emin oldunLuffy benzerliğii annesinen aldı ve eminimki o da Dragonun yanında olan bir devrimci çıkacak gibi.Davaları uguna küçükken Luffyi dedelerine bırakıp gitmişler.
Şu salakda da hiç merak denen şey yok.Varsa yoksa Ace ve Sabo.
G4 dövüşmesini sağlar, ezilmez, ama eşitlik de sağlamaz. Sadece bir süre oyalar. Dof da dayak yedi falan ama 20 dakika kapıştı o teknikle. Öyle veya böyle.G4 süresince Kaido ile dövüşebilmesi lazım. Dof'u oradan oraya uçuruyordu bu teknik. :/ Bu teknik Kaido'ya ezilecekse yandık. :/
G4 süresince dövüşür dedim. Bakalım zaman haklı mı haksız mı çıkaracak beni bu G4 konusunda. :/
Bilmiyoruz ne olduğunu ki. Law&Luffy&Kid> Kid&Apo&Hawkins hem.
Apo da bir hinlik var. Yoksa dövüşmüşlerdir derdim de Apo satmış olabilir.
O biraz akainu nun şeyinden de olabilirAkainu tek başına gidiyorsa BB tayfasının yanına, makam ve belki güç olarakta onların üstünden olan CP0'ın, 3 kişi ile BB'ler ile takışması normal.
Demek ki CP0'da da naaa bu kadar şey varO biraz akainu nun şeyinden de olabilir