Bende bu konuda dalga geçiyordum fakat yazmak yerine kendi kendime eğleniyordum.Bölümler boş geçerken hikayenin nasıl karıştığını anlatır mısın?
Bende bu konuda dalga geçiyordum fakat yazmak yerine kendi kendime eğleniyordum.Bölümler boş geçerken hikayenin nasıl karıştığını anlatır mısın?
One Piece'in tutan teorisini görmedim daha.Bu arada teoriler ne boş çıktı arkadaş tutanı çıkmadı.En iyisi hiç bakmamak.
Ooo şahane olur tabi.Crocodile'ı da görürüz düğünde. O kadar mafyatik adam, yer altı adamı varken Croco'suz olmaz o düğün.
Ben yapmıştım zamanında, Ace ölecek, tayfa uzun süre ayrı kalacak demiştim. Tuttu, Topkek.One Piece'in tutan teorisini görmedim daha.
Altın diye kanca falan takar şimdi o al başına belayı sonraOoo şahane olur tabi.
Aynen. Gerçek fan kitlesi oluşmaya başlamış olur arc sayesinde.En azından fikirleri ve kişiliği için de sevenleri çıkar, badass badass bakıyor ve dövmeli diye değil sadece.
Fazla derin düşünmekten oluyordur muhtemelen. Çünkü adam sadece bir noktada esinlenme yapıyor millet de bu böyleyse gerisi de böyle olmalı mantığıyla hareket ediyor anladığım kadarıylaOne Piece'in tutan teorisini görmedim daha.
One piece tahmin edilemeyecek bir seri değil ki teoriler tutmasın.One piece ne gibi bazı gizemleri var onun dışında tahmin edilebilir bir çizgide ilerliyor.Geçenlerde bir tane tuttu mesela.Sanji Baratie için gitmiştir diyordu arkadaş.One Piece'in tutan teorisini görmedim daha.