Orayı hiç dikkatle bakamımışım patlama diye geçiştirmişim. Aynen önünde ağaçlar varmış. Saolasın.İşte o sahnede "The İdiot" ile "Lord Kaido" baloncukları arasında boynuzlu bir gölge var.
Orayı hiç dikkatle bakamımışım patlama diye geçiştirmişim. Aynen önünde ağaçlar varmış. Saolasın.İşte o sahnede "The İdiot" ile "Lord Kaido" baloncukları arasında boynuzlu bir gölge var.
Katıldım. Konu dışına çıkmak gibi olmasında Issho'nun orada yaptığını yapacak denizcilerden 3 kişi var.Çapsız Smoker. Aynı rütbede olsam bile Fujinin yaptığını yapamazdım diyor. Birde Luffynin Garp'ı olcakmış pehhh.
Hallettiyse eyvallah da halledemediyse tayfayı terketsin ben böyle bir adamı tayfada görmek istemem.Peki o zaman niye Sabo vs Issho gördük? :/
Nerden biliyorsun halledemediğini? Belki Sanji BM yi halleti şuan savaştığı kişi Bege? :/
Ben isterim.Hallettiyse eyvallah da halledemediyse tayfayı terketsin ben böyle bir adamı tayfada görmek istemem.
Rezil ediyor tayfanın namını düzeltmesi lazım kendisini ama dediğim gibi gene dayak yediyse ya da dövemediyse bırakıp gitsin ayrılsın.
Yonkouya karşı yanındaki 3 çöple ne yapmasını bekliyorsun?Hallettiyse eyvallah da halledemediyse tayfayı terketsin ben böyle bir adamı tayfada görmek istemem.
Rezil ediyor tayfanın namını düzeltmesi lazım kendisini ama dediğim gibi gene dayak yediyse ya da dövemediyse bırakıp gitsin ayrılsın.
Tayfanın en önemli 3.adamı dayak yiyip duracaksa tayfadaki işi ne bu elemanın? Ne görev yapıyor?Ben isterim.
Zoro'da trebol & pica ile vs atıcaktı :SIshoo bizimkilerin yani Luffy,Law ve Zoro'nun önüne çıktığında da Sabo gelir Zoro tek yicekken kurtarır gibi yorumlar vardı.
Dejavu oldum :/
Pica'ya yumruk atıyordu hatta :/Zoro'da trebol & pica ile vs atıcaktı :S