bhdr
Hasır şapkalara saldırı varsa Hasırşapkalar cevap verir.Sabo kim ki zaten
Bu işin Adab-ı muaşereti böyle
Hasır şapkalara saldırı varsa Hasırşapkalar cevap verir.Sabo kim ki zaten
Peki o zaman niye Sabo vs Issho gördük? :/Hasır şapkalara saldırı varsa Hasırşapkalar cevap verir.
Bu işin Adab-ı muaşereti böyle
Nerden biliyorsun halledemediğini? Belki Sanji BM yi halleti şuan savaştığı kişi Bege? :/Yazıklar olsun o zaman Sanji'ye.
Gene bir işi tek başına halledemedi. Yazıklar olsun tayfadan ayrılmalı azıcık gururu var ise.
İşte o sahnede "The İdiot" ile "Lord Kaido" baloncukları arasında boynuzlu bir gölge var.Odeğil bu Kaido nerde siluet olarak gözüküyor ben anlayamadım. Lord Kaido diyo herifin biri sonrada patlama gibi bir şey oluyor beni bir aydınlatabilir misiniz? Ayrıca türkçe çeviri ne zaman çıkar hiç anlayamadım bölümü. Çok heyecanlı bölüm ama.
Sbs"de cevaplamıstı galiba.Adama surat çizmeye üşenmiş.Baştan aşağı trollükBölümde farkettim ama soruya cevap verdiğini bilmiyordum bak. Oda kaçırmıyor böyle trollükleri. De acep maskeyi neden takıyor? Var mıdır yüzünde yara falan ve onun hikayesi Yada tandık biri olma ihtimali falan. :/
Tüm seri adamın trollüğü üzerine gidiyor ya hadi hayırlısı. Adam kafasına esen şeyi yaparak efsane birşey yarattı resmen.Sbs"de cevaplamıstı galiba.Adama surat çizmeye üşenmiş.Baştan aşağı trollük
Sadece kullandığı teknik bile kendi kendisini çok hırpaladı.Law'ın kolu falan gitti yaralandı demeni anlarımda, Luffy nasıl çok yaralandı? Dof'un tekmeleri haricinde bir tek 1000 ok saldırısı değdi Luffy'ye onunda ne kadar etki ettiği tartışılır. Fuji'nin bahanesi hazır ama haftaya bakalım neler olacak?