İlginç bulmana şaşırmadım ama bu muhabbeti sürdürdüğümüz takdir konu dışı diye uyarı alabiliriz çok sevgili modlarımızdan. O yüzden mangadan anlamadığın kısımları sor sadece bu konudan.
İlginç bulmana şaşırmadım ama bu muhabbeti sürdürdüğümüz takdir konu dışı diye uyarı alabiliriz çok sevgili modlarımızdan. O yüzden mangadan anlamadığın kısımları sor sadece bu konudan.
Diğelim haklısın ama g4te 1 tanede mı vuramaz bu adam bide Luffye anca ayakta duruyorsun dediği haldeBellamynin bir yumruğu = enjeksiyon vuruşu + red haw + gama bıçağı + Dof meyvesi açık geziyor. Kuş kafesi + klon + parazit falan yapıyor.
Vuramadığı nerde geçti ben kaçırdım.diğelim haklısın ama g4te 1 tanede mı vuramaz bu adam bide Luffye anca ayakta duruyorsun dediği halde
Bölümleri hep birlikte okumadık mı sadece uçuyordu 1 tekme attı onuda Luffy takmadı bileVuramadığı nerde geçti ben kaçırdım.
Dövüşün başını gösterdi geri kalan kısmı atladı.Bölümleri hep birlikte okumadık mı sadece uçuyordu 1 tekme attı onuda Luffy takmadı bile
Tamam. Luffy vurdu ve bize göstermedi Oda. Zorlama vuramadı işte.Dövüşün başını gösterdi geri kalan kısmı atladı.
Hakili tekme attıgında işe yaramamıştı ondan sonra hakili yumruk mu attı dersin ne göstermediDövüşün başını gösterdi geri kalan kısmı atladı.
İpleriyle vurdu.Hakili tekme attıgında işe yaramamıştı ondan sonra hakili yumruk mu attı dersin ne göstermedi
Dof karşılık verdi, verememiş olsa ölürdü.Tamam. Luffy vurdu ve bize göstermedi Oda. Zorlama vuramadı işte.
Adam göremiyordu bile. Luffy iyi bir hırpaladı o sürede Dof'u. Dof bir atak yapayım dedi ki Oda bize durumu göstermek için yaptı. O da Dof'un şaşkınlığıyla geri sekti. Luffy 10 dakka handicapı verdi de 10 dakka boyunca sarmaladı onardı kendini . Yoksa ...İpleriyle vurdu.
Dof karşılık verdi, verememiş olsa ölürdü.