Bellamynin bir yumruğu = enjeksiyon vuruşu + red haw + gama bıçağı + Dof meyvesi açık geziyor. Kuş kafesi + klon + parazit falan yapıyor.
Bellamy o sürede Luffy'e ne kadar darbe vurdu belli değil. Ama Luffy en güçlü atağı ile birlikte başka darbeleri gözü açık karşıladı. Tabi bunların ben Gama'ya eşit tutmuyorum. Bellamy'nin o ara Luffy'e verdiği zarar Enjeksiyon saldırısından da Red hawk'tan daha fazla. Bir de sırf fiziksel ve haki ile dövüşen bir Luffy vardı arc'ın başından beri. Ordan çok etkiliyor Luffy'i.
Dof'un gama knife yemesi normalde handikapa sokardı ama. Dof bu atağın darbesinin ( işlevinin) büyük bir kısmını engelleyip , bir de kendini onarıyor. Bu arada kafesi nasıl yaptığı bile meçhul. Adam tek el hareketi ile teknikler yapıyor. Salt fiziksel olarak dövüşen ve bütün tekniklerinde haki kullanan birinden ne kadar fazla yorulmuş tükenmiş olabilir ? Bütün yönleriyle değerlendirince karakterlerin yani Dof ve Luffy'nin söylediklerine bile bakmadan ben handikap olmadığını savunurdum. Ki karakterlerde birbirlerine söyledikleriyle bu durumu destekler gibi. Evet bakalım sizin dediğiniz gibi bir handikap durumuna değinilecek mi ?
Organı eriyen WB 'de bile bu durum bu kadar belli oluyorken Dof'ta buna dair bir ibare bile olmaması şüphelendirmiyor sizi ?