Geç bunları o handikap var diyenlerin çoğu istisnasız Dof fanboyu hatta bununla kalmayıp çoğu neredeyse Dof'u ilah yapacak.Ben ve taraflı? Sadece biraz seviyorum o kadar. Olduğundan farklı bir şekilde göstermiyorum.
Aynı Fuji ' nin gücünü gördükten sonra da indireceğim dedi değil mi? Görmeden demedi yani. Ben benim önerdiğim kişilere bak demiyorum. Toplumun genel algısına bak diyorum handikap konusunda. Bütün siteleri gez işte. Lufy fanatiklerini çıkınca büyük kısım handikap var diyor. Neyse bu başka mevzu.
Dof'un her cacığa sırıtması, Dünya Hükümetine karşı elindeki koza bağlı olarak rahat hareket etmesi okuyucuları cezbetti. Çoğu Luffy'nin Dof karşısında Dof'un gücünden kaynaklı aynı Lucci'de olduğu gibi bir duruma düşeceğini sanıyordu. Ama Luffy Dof karşısında tek rakibim kendim deyip, Dof G4 karşısında bir varlık gösteremeyince Dof'ta handikap var, iç organları yok gibi hiç belirtisi olmayan şeylere yöneldiler. Hatta yönelmekle de kalmayıp ciddi ciddi inanmışlar.
Yabancı forumlarda da dönüp dönüp handikaptan söz eden göremedim. Bir bizde var. Adamlar bölümü analiz ederler yorumlarlar, varsa gelecek bölümle ilgili öngörüde bulunurlar. Bizde 3. sayfadan sonra; ya çok uzattı , arc bitsin bıktık artık ya da o onu döver bu buna bilmem ne yapar muhabbeti dönüyor.
Evet tamamdı. Ama hikayeye göre o geminin yok olmaması gerekiyor.Bence hala g4 ile girmesi daha mantıklıydı,çok daha rahat bir şekilde en fazla 2 kong'a o gemi tamamdı