Onarılmış diyorsun yani işlem bitmiş başarıya ulaşılmış. Yani şimdi şöyle düşünelim bir Logia mesela ateş meyvesi bu adam ateşi ile bir ormanı yakmış ve o sırda bilinci gidiyor ee şimdi ateş kendiliğinden sönecek mi? Daha doğrusu yok mu olacak? Mantıken imkansız ama elimizde bir de Sugar örneği var bilinç iptal meyve iptal.Demek istediğim o değil. Adam yeteneğiyle hayati organlarını onardı diyor. E Luffy bunu dövünce bilinci kaybedecek o durumda da meyve yeteneği iptal olacak. Bu durumda da hayati organların hasar görmesi işlev görmemesi lazım. Doğal olarak da sonuç ölüm olmalı. Ayrıca ben CP0'ın orada olduğunu sanmıyorum çünkü kaç sayı oldu bir kere bile görmedik. Bu kadar olay oldu ve ortaya çıkmadılarsa orada olmadıklarını söylemek daha kolay. Ayrıca olsalar bile kurtarılacağı muamma çünkü adam hükümeti tehdit eden biriydi. Bırakalım gebersin de diyebilirler oradalarsa.
"Given enough time, Dofla can operate on himself using strings. His strings are working as they speak to fix up the vital organs."
Şu cümleye göre konuştum sadece.
Kısaca meyveye bağlıdır o, ve Luffy arlongda bilinç yok ama hala uzayabiliyor yani meyvede iş biter ve Dof için onarıldı diyorsun yani etkisi olmaz bence
Telden yazmak ölüm gibi ve hadi ben okula kaçar artık gelince şöyle güzelce okuruz KRALI