Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin de düştü :D Law adam ya ne ara Room açımış kimsenin haberi yok. Kendini Shambles kullanarak başkasıyla değiştirmek de çok zekice. Demek bu sayede ayaktaymış. Ama bunu kullanırken Dof nasıl çakmamış anlamadım doğrusu. Law da planları anlattığına göre haftaya sağlam dayak var gibi bakalım.

Luffy asaletin yeter senin, o hareket neydi öyle. Durup tekrar tekrar bakıyorum. Vay anam vay. :D
Hahaha sorma ya :D O 4 resimde gezip duruyorum. Yasak olmasa avatar yapardım ne güzel :(

"We see that a MASSIVE ROOM is covering the area, miles out from the palace."

Law nasıl bir Room açmış böyle pes doğrusu.

Hahaha sorma ya :D O 4 resimde gezip duruyorum. Yasak olmasa avatar yapardım ne güzel :(

"We see that a MASSIVE ROOM is covering the area, miles out from the palace."

Law nasıl bir Room açmış böyle pes doğrusu.
Canavar abi başka söze gerek yok. Adama acımamış mangaka her bir şeyi vermiş; meyve zeka ve öyle meyveye böyle bi zeka üstüne D. Demiş çakmış iradeyi bu herif bizim tayfaya gelecekte bizde işler değişmeyecek.
Ha ölsün Şeref orası ayrı ama çok op:D

Canavar abi başka söze gerek yok. Adama acımamış mangaka her bir şeyi vermiş; meyve zeka ve öyle meyveye böyle bi zeka üstüne D. Demiş çakmış iradeyi bu herif bizim tayfaya gelecekte bizde işler değişmeyecek.
Ha ölsün Şeref orası ayrı ama çok op:D
Yok yok ölmesin Dof ölsün :D

Şimdi çevirinin hepsini okudum da, Law'ın Gama bıçağı tekniğinin Dof'u hayati organlarını yok ederek öldürecek olması ama Dof'un meyve yeteneğiyle onu onarması.. Lan bu nasıl bir meyve böyle. Law da yeteneğine çok güvenip Luffy'yi engelliyor güyya :D İyi iyi Dof'u bizim oğlan paketleyecek anlaşılan :D Luffy'nin Trebol'e çaktığı yer de güzel olmalı.

Edit: Bitkin düşmese indirecekmiş zaten :/ Lan Oda bıraksaydın da öldürseydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık