Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gece bunu ben de paylaşıp sormuştum ama fake dediler ve mesaj silindi. Pek inanmamak lazım çünkü bu kadar uzun spoiler kelimesi kelimesine bana da doğru gibi gelmiyor.

Edit: Uzun zamandır bir sayı için bu kadar heyecanlanmamıştım. Resmen gün saydım ve artık dayanamıyorum çıksın şu manga!
Bilmem görünce paylaştım.Silerlerse önemli de değil.

Bilmem görünce paylaştım.Silerlerse önemli de değil.
Uyarı amaçlı değildi sadece bilgi verdim.

Musait degilim ama linki atayim siz daha duzgun koyabilirsiniz http://www.mangabird.co/one-piece-781?page=0
Bu çok iyi oldu işte :D Link varsa gerisi sorun değil sağolasın :D

Edit: Bu gerçek mi ya? mangabird paylaştığına göre gerçek ama Dof bu saldırıyı nasıl yer aklım almıyor. Ama güzel olmuş. Artık gelsin şu manga.

Edit 2: Luffy'nin Dof'un ayağını ayağıyla engellediği yer hoş olmuş :D

law kendine bir tur ameliyat falan yapti heralde, baska turlu kalkmasi pek olasi degil cunku. Bakalim.
ayrica luffy cok fena durdurmus guzel olmus :D

law kendine bir tur ameliyat falan yapti heralde, baska turlu kalkmasi pek olasi degil cunku. Bakalim.
ayrica luffy cok fena durdurmus guzel olmus :D
Aynen ben de yazdım :D Law ameliyat değil de sonradan bitkin halde durduğuna göre son bir hamleyle daldı. Sayı çıkınca bakalım. Bu arada resimlerini 781 Spoiler Resimleri konusuna atıyorum şimdi.

Edit: Bu Law'ın soktuğu şey ne öyle ya?

Hey yavrum asaletine kurbannnnnnnnnn:cool:
Dof'u eşek sudan gelinceye kadar bi güzel okşuyorlar ee dedik Law ve Luffy aynı amda dalarsa öper.
Mangaka okşattı bi güzel sonra artık işi son bi riunda bıraktı ee artık Luffy de bu öküz gibi kan kusan Dof'u döver.

Karşılıklı paslaşıyorlar mı la bir Law vuruyor , Dof dövüyor, Law kalkıyor tekrar vuruyor Dof yine dövüyor.

O değilde Luffynin son hareket tarihe geçer...

Luffy'nin yaptığı hareket nedense Bleach'te Kensei'nin yaptığı hareketi getirdi direk aklıma.
Luffy en sonunda ciddileşti.Umarım kısa kesip zevkini kaçırmaz vs'nin ve salak durumlara da düşürmez Luffy'i.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık