Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla mest oldum, baya begendim sayiyi. Luffy'nin sondaki yaptigina bayildim. Law da nasil ayaklanabilmis merak ettim.

Valla mest oldum, baya begendim sayiyi. Luffy'nin sondaki yaptigina bayildim. Law da nasil ayaklanabilmis merak ettim.
Dikkat etmedin sanırım. Law Dof tarafından vurulmadan önce kendisini aşağıdakilerden biriyle değiştirip hasar almıyor. Böylece ayaklanıyor tekrar.

Yalnız sayı gerçekten son haftalarda okuduğum en güzel sayı :D Çok hoşuma gitti. Luffy adamın dibi ya. Trebol'e attığı "depik" de iyiydi hani :D Ben hala Law'ın kolundayım. Artık takacaksa taksın şu kolu diyecektim adamın gücü bitti. Bitmese Dof meftaydı. Oda yine final Boss'unu başkasına bırakmadı Luffy'ye verdi. Haftaya Trebol gidecek gibi. Ama Sabo koşuyor nereye koşuyor? Bekleyip göreceğiz yine.

Şu gözlükler de bir düşmedi gitti.

Ben de bu yüzden Dof indiğinde bilinci kapalı olduğunda meyve yeteneği ortadan kalkmalı ve ölmeli diyorum. Yani onarımdan kastım tabi ki geçici onarım. Örneğin kalpte bir açık vardır iple bunu kapatmıştır kanamayı önlemiştir. Yetenek de ortadan kalkınca ipler bu görevi yapamaz ve ölür. Demek istediğim bunlar.
Meyvesi ile onardığı kısımlar vücudunda normal hale geliyor. Ancak tam olarak iyilestiremedigi noktalar sıkıntı yapar. Doffy bilincini kaybetse bile meyvesi ile iyileştiridigi yerler tekrardan açılmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık