Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok yok ölmesin Dof ölsün :D

Şimdi çevirinin hepsini okudum da, Law'ın Gama bıçağı tekniğinin Dof'u hayati organlarını yok ederek öldürecek olması ama Dof'un meyve yeteneğiyle onu onarması.. Lan bu nasıl bir meyve böyle. Law da yeteneğine çok güvenip Luffy'yi engelliyor güyya :D İyi iyi Dof'u bizim oğlan paketleyecek anlaşılan :D Luffy'nin Trebol'e çaktığı yer de güzel olmalı.

Edit: Bitkin düşmese indirecekmiş zaten :/ Lan Oda bıraksaydın da öldürseydi.
Meyve çok op bu bilenen bi gerçek. Daha düne kadar Logia karşısında zorlanırlar bu Law deniliyordu trebole tek attı daha çıkar bi kaç numara daha.
Ee artık kimse Luffy tek başına aldı demez Dof'u, çok fazla ter döktü Law bu yolda.:D
Ölsün gitsin;Kid, Hawkins varken kim bu herif, üstüne zamanında Sanjiye aptal filan dediydim tabii ava giderken avlandı Dof tarafından sinirini reisten çıkarsın :/

Meyve çok op bu bilenen bi gerçek. Daha düne kadar Logia karşısında zorlanırlar bu Law deniliyordu trebole tek attı daha çıkar bi kaç numara daha.
Ee artık kimse Luffy tek başına aldı demez Dof'u, çok fazla ter döktü Law bu yolda.:D
Ölsün gitsin;Kid, Hawkins varken kim bu herif, üstüne zamanında Sanjiye aptal filan dediydim tabii ava giderken avlandı Dof tarafından sinirini reisten çıkarsın :/
Meyve çok op evet de şimdi adama sormak lazım, Dof ip meyvesi yeteneğiyle organlarını onarabiliyorsa Ace'in suçu neydi?

Luffy'nin Bellamy'den aldığı hasarlardan sonra eşit oldular işte şimdi.

Yok yok ne ölmesi. Hadi Kid'i geçtim Hawkins nedir ya :/ Law ölmemeli, ölemez de :artiz:

Law resmen D'nin iradesini konuşturuyor yenemeyeceğini bile bile. Azmine hayran kaldım.
Bunları Luffy yapsa "iman power" muhabbeti dönerdi :D

Yanlız Luffy Dof'un tekmesini durdurması fena über olmuş aynı Wb'in bisentosunu Akaiunun durdurması gibi. Braa Luffy baya baya sağlam gider yapmış sırf o poz için bile bu bölüme çok iyi derim.

Meyve çok op evet de şimdi adama sormak lazım, Dof ip meyvesi yeteneğiyle organlarını onarabiliyorsa Ace'in suçu neydi?

Yok yok ne ölmesi. Hadi Kid'i geçtim Hawkins nedir ya :/ Law ölmemeli, ölemez de :artiz:

D'lerde iman power genetik demekki :D

Dof meyve ile Ace'in meyve bir mi? Adam kendisinin aynısını yaratabiliyor iki organ mesele olmaz o kadar ve Law yerine Akainu delsin bakam ne oluyor:D
Lol fanlık yapma şimdi Bellamyi nere Law nere :/
Burda handikaplı olan taraf Dof ve bu sayede Luffy yenebilecek
Eşit şartlarda sıfır km olarak saha çıksalar Dof alır.
Zaten mangaka diyor işte ikisi fazla biri yetmez. Luffy şöyle bi yonko görsünde öyle hakkıyla Dof'u aşsın zaten Dof'u aşınca amiral oluyorsun ve önünde sadece sayılı isimler kalıyor

Hawkinsten özel bir şeyler bekliyorum ben:D

D'lerde iman power genetik demekki :D
Al işte :D

Dof meyve ile Ace'in meyve bir mi? Adam kendisinin aynısını yaratabiliyor iki organ mesele olmaz o kadar ve Law yerine Akainu delsin bakam ne oluyor:D
Lol fanlık yapma şimdi Bellamyi nere Law nere :/
Burda handikaplı olan taraf Dof ve bu sayede Luffy yenebilecek
Eşit şartlarda sıfır km olarak saha çıksalar Dof alır.
Zaten mangaka diyor işte ikisi fazla biri yetmez. Luffy şöyle bi yonko görsünde öyle hakkıyla Dof'u aşsın zaten Dof'u aşınca amiral oluyorsun ve önünde sadece sayılı isimler kalıyor

Hawkinsten özel bir şeyler bekliyorum ben:D
Tamam tamam fanlığı bırakıyorum :D H. hakinin tam olarak ne olduğunu görmediğimiz için (kendi açımdan çok büyük bir şey bekliyorum) o yüzden 0 km muhabbetine cevap vermiyorum :D Ama yine de Luffy kolay kolay yenilmez.

Bu arada o zaman arc sonunda Dof'un ölmesi kesin gibi. Eğer ölmezse Oda'nın en büyük trollüğü olur.

Al işte :D

Tamam tamam fanlığı bırakıyorum :D H. hakinin tam olarak ne olduğunu görmediğimiz için (kendi açımdan çok büyük bir şey bekliyorum) o yüzden 0 km muhabbetine cevap vermiyorum :D Ama yine de Luffy kolay kolay yenilmez.

Bu arada o zaman arc sonunda Dof'un ölmesi kesin gibi. Eğer ölmezse Oda'nın en büyük trollüğü olur.
Lawa kalsa; öldürür, fujiye kalsa; ben görmedim muhtar ne olmuş, ölmüş mü der ama orda bir ekip varki cp0 buraya boşuna gelmediler.
Ha bunu yakalayıp ne yapacaklar zaten adam dünya hükümeti ve kutsal inekler için tehlike ve kaçak. Yani burdan kurtulsa bile bunun biletini başka bir yerde keserler ama bu ada da zor gibi cp0 varken. Ve daha nice ihtimaller var bakarsın Kaido gelmiş:D

Lawa kalsa; öldürür, fujiye kalsa; ben görmedim muhtar ne olmuş, ölmüş mü der ama orda bir ekip varki cp0 buraya boşuna gelmediler.
Ha bunu yakalayıp ne yapacaklar zaten adam dünya hükümeti ve kutsal inekler için tehlike ve kaçak. Yani burdan kurtulsa bile bunun biletini başka bir yerde keserler ama bu ada da zor gibi cp0 varken. Ve daha nice ihtimaller var bakarsın Kaido gelmiş:D
Demek istediğim o değil. Adam yeteneğiyle hayati organlarını onardı diyor. E Luffy bunu dövünce bilinci kaybedecek o durumda da meyve yeteneği iptal olacak. Bu durumda da hayati organların hasar görmesi işlev görmemesi lazım. Doğal olarak da sonuç ölüm olmalı. Ayrıca ben CP0'ın orada olduğunu sanmıyorum çünkü kaç sayı oldu bir kere bile görmedik. Bu kadar olay oldu ve ortaya çıkmadılarsa orada olmadıklarını söylemek daha kolay. Ayrıca olsalar bile kurtarılacağı muamma çünkü adam hükümeti tehdit eden biriydi. Bırakalım gebersin de diyebilirler oradalarsa.

"Given enough time, Dofla can operate on himself using strings. His strings are working as they speak to fix up the vital organs."

Şu cümleye göre konuştum sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık