Roronoa Zoro
Dünyayı değiştirecek seviyede, eğer 50 değil de 40 deseydin bunu derdimE tayfa bu yaşlarda amiral seviyesinde olacaksa 50'li yaşlarda ne seviyesinde olacak?
Dünyayı değiştirecek seviyede, eğer 50 değil de 40 deseydin bunu derdimE tayfa bu yaşlarda amiral seviyesinde olacaksa 50'li yaşlarda ne seviyesinde olacak?
Ben de diyorum ki Wano'dan ayrılıyorken Amiral seviyesinde olan adam sence gidip Yasopp ile Jozu ile mi uğraşır ?Bence arkadaş şunu kast etti. Wano'ya geldiklerinde amiral seviyesi olacak demiyor. Bu arcta alacağı power up ile birlikte amiral seviyesi olacak diyor. Yani iş bittikten sonra, Wano'dan ayrılacakları sırada amiral seviyesi olacaklar diyor.
Ben de böyle düşündüğüm için arkadaşın yorumunu böyle yormuş olabilirim tabi Ama mantıken bunu kast etmiş olması lazım.
Amiral seviyesindeki adam dövüş sırasında kendini zorlayarak (Ki bu ana karakterlerden biri) her türlü Amirali alır.Senin aklın alıyor mu Fujitora bizim tayfayla Yonko indirmeye gidecek Vista'nın ya da Ace'in dengi adamı alacak ?Haklılık payın var ama Jozu'nun amiral seviyesinden ne eksiği var mesela?Yanlış anlaşılma olmasın bir düzeltmede bulunayım Zoro amiral seviyesine ulaşır demek amiralleri alır demek değil.
Bu seriden çıkardığım güç sıralaması,
KK ayrı bir seviye,Yonkou=amiral=en iyi kılıç ustası bu seviyeler birbirine denk ve Wano,Zoro için çok özel olacaktır. Ryuuma bence Zoro'nun atası çıkacak,orada bir güç artışı alacaktır ve en iyi kılıç ustası seviyesine gelecektir bu benim görüşüm.
Neden 40? Benim çıkarımıma göre one piece evreninde fiziksel olarak en güçlü yaş dönemi 50'li yaşlar. Ha mantıken luffy 50' yi görmez ama.Dünyayı değiştirecek seviyede, eğer 50 değil de 40 deseydin bunu derdim
Önceki yazında başka bir şey dedin şimdi seviyeyi biraz daha aşağıya çekiyon ama serinin gidişatı gereği kaptan gidipte 3.adamla dövüşmez.2.adam,yonkou 2.adamı ile dövüşecek bu kural gibi,yonkou 3.adamını alan adamda herhalde bir amiral seviyesi vardır.Daha önceki mesajda belirttim güç sıralaması benim için budur.Serinin amacı amiralleri yenmek değil,o ulaşılmaz seviyeler 2 sene öncesinde kaldı.Magma adamlar,buz adamlar,ışık adamlar.Zoro için dediklerim Luffy içinde geçerli,bir sonraki ada amiral ayarı olmalarını bekliyorum.Amiral seviyesindeki adam dövüş sırasında kendini zorlayarak (Ki bu ana karakterlerden biri) her türlü Amirali alır.Senin aklın alıyor mu Fujitora bizim tayfayla Yonko indirmeye gidecek Vista'nın ya da Ace'in dengi adamı alacak ?