Aynen. : )Sadece anime izlemenin zararları işte hep bunlar :/
Aynen. : )Sadece anime izlemenin zararları işte hep bunlar :/
Diamante bana çok ezik geldi ya bilemiyorum 2 sene önce yeni dünyaya çıksalar bence bizim tayfa buralara kadar gelecek gücü vardı ama Zoro Pica'yı bu kadar kolay alamazdı.Kakunun üst versiyonu Diamente
Luccinin üst versiyonu Vergo
Oz'un üst versiyonu Pica
.......
Vergonun saldırı gücü Picanın en fazla parmağını kıracağından yenme ihtimali yok.Darbe yemese bile yorgunluktan yenilir.
Picayı hayatta alamazlardı.Diamante bana çok ezik geldi ya bilemiyorum 2 sene önce yeni dünyaya çıksalar bence bizim tayfa buralara kadar gelecek gücü vardı ama Zoro Pica'yı bu kadar kolay alamazdı.
Bari Jozu seviyesi filan de Wano'da amiral seviyesinde olan adam ittifakla Yonko indirmeye gittiğinde Yonko'nun 3.adamını mı tutar Yonko'yu mu ? Çok zor değil biraz mantık hani biraz.Asıl sen ne diyon bu adamlar Wano'da olmadılar ne zaman bu seviyelerin adamı olacaklarda yonkou alacaklar.Mangaka amiral ile bu adamı karşılaştırıyor neden acaba,full koka adamı yarıyor neden acaba?Zoro fanları coşsun diye mi?Yoksa gerçekten bu adam güçlü olduğu için mi?Elindeki teraziyi verde bir hata ettiysek,bizde ölçüp düzeltelim.
Bence arkadaş şunu kast etti. Wano'ya geldiklerinde amiral seviyesi olacak demiyor. Bu arcta alacağı power up ile birlikte amiral seviyesi olacak diyor. Yani iş bittikten sonra, Wano'dan ayrılacakları sırada amiral seviyesi olacaklar diyor.Bari Jozu seviyesi filan de Wano'da amiral seviyesinde olan adam ittifakla Yonko indirmeye gittiğinde Yonko'nun 3.adamını mı tutar Yonko'yu mu ? Çok zor değil biraz mantık hani biraz.
Haklılık payın var ama Jozu'nun amiral seviyesinden ne eksiği var mesela?Yanlış anlaşılma olmasın bir düzeltmede bulunayım Zoro amiral seviyesine ulaşır demek amiralleri alır demek değil.Bari Jozu seviyesi filan de Wano'da amiral seviyesinde olan adam ittifakla Yonko indirmeye gittiğinde Yonko'nun 3.adamını mı tutar Yonko'yu mu ? Çok zor değil biraz mantık hani biraz.