Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 778: Beş Numaralı Taktik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence arkadaş şunu kast etti. Wano'ya geldiklerinde amiral seviyesi olacak demiyor. Bu arcta alacağı power up ile birlikte amiral seviyesi olacak diyor. Yani iş bittikten sonra, Wano'dan ayrılacakları sırada amiral seviyesi olacaklar diyor.

Ben de böyle düşündüğüm için arkadaşın yorumunu böyle yormuş olabilirim tabi :) Ama mantıken bunu kast etmiş olması lazım.
Ben de diyorum ki Wano'dan ayrılıyorken Amiral seviyesinde olan adam sence gidip Yasopp ile Jozu ile mi uğraşır ?
 
Haklılık payın var ama Jozu'nun amiral seviyesinden ne eksiği var mesela?Yanlış anlaşılma olmasın bir düzeltmede bulunayım Zoro amiral seviyesine ulaşır demek amiralleri alır demek değil.

Bu seriden çıkardığım güç sıralaması,
KK ayrı bir seviye,Yonkou=amiral=en iyi kılıç ustası bu seviyeler birbirine denk ve Wano,Zoro için çok özel olacaktır. Ryuuma bence Zoro'nun atası çıkacak,orada bir güç artışı alacaktır ve en iyi kılıç ustası seviyesine gelecektir bu benim görüşüm.
Amiral seviyesindeki adam dövüş sırasında kendini zorlayarak (Ki bu ana karakterlerden biri) her türlü Amirali alır.Senin aklın alıyor mu Fujitora bizim tayfayla Yonko indirmeye gidecek Vista'nın ya da Ace'in dengi adamı alacak ?
 
"Gördüklerime inanmam gerek ama nasıl olacak bana biri bunu anlatsın"
Diyesim geliyo ama demiyom devam ediyom
"Külahıma anlatsın" diye ...

Zoro kendi ağzıyla hakimin yettiği herkesi keserim (dağ,ova,göl felan) derken ne idüğü belirsiz pica nın kokasını geçmek marifet oldu.
Bu vasat vs zoronun haşmetli güçlerinin alameti ilan edildi hatta bi rivayete göre zoro şuan amiral seviyesindeymiş.
 
Amiral seviyesindeki adam dövüş sırasında kendini zorlayarak (Ki bu ana karakterlerden biri) her türlü Amirali alır.Senin aklın alıyor mu Fujitora bizim tayfayla Yonko indirmeye gidecek Vista'nın ya da Ace'in dengi adamı alacak ?
Önceki yazında başka bir şey dedin şimdi seviyeyi biraz daha aşağıya çekiyon ama serinin gidişatı gereği kaptan gidipte 3.adamla dövüşmez.2.adam,yonkou 2.adamı ile dövüşecek bu kural gibi,yonkou 3.adamını alan adamda herhalde bir amiral seviyesi vardır.Daha önceki mesajda belirttim güç sıralaması benim için budur.Serinin amacı amiralleri yenmek değil,o ulaşılmaz seviyeler 2 sene öncesinde kaldı.Magma adamlar,buz adamlar,ışık adamlar.Zoro için dediklerim Luffy içinde geçerli,bir sonraki ada amiral ayarı olmalarını bekliyorum.
 
İlk olarak uçacağım deyince ay yürüyüşü bekliyordum bütün hafta, Zoro'dan böyle planlar beklemezdim hiç, o hakiyi nasıl kestin la sen, 2 sene ne yaptın abi sen yahu? Valla güzel bölümdü, geriye kaldı 2 kişi bakalım kim kimi alacak.
 
Amiralin yapacağı hareketler bunlar. Meyvesiz amiral olsa aha böyle olur. Şimdiye kadar gördüğümüz amirallerden Aokijiyi yenme şansı bile var Zoronun. Meyvesi ve dövüş stili en az ters gelecek isim.
 
Bizim tayfada en çok Zoro'yu severim, reyizdir benim için. Ama nedense bu bölümü çok beğenmedim, belki çok kolay yenmesindedir. Full beden kokaya bile tek attı adam. Özledim kanlar içinde vs atmasını. Şu kuş kafesine de bi ayar çeksin, elbafın devine demişti uyanınca kafes ortadan kalkmış olacak diye. Hala Zoro'nun birşeyler yapacağını düşünüyorum. Bir diğer ihtimal de Luffy'nin Dof'u alacağını bildiği için kafesin dof yenildikden sonra iptal olacağını düşünerek Hajrudin'e demiştir. Hala aklım orda kalmış.
Kapak hikayesinin poneglyph'e bağlanmasını beğendim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık