Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 769: Korsan Bellamy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet onların hepsini yaptı. Vergo'yu tekledi ve Amiral ile Dofly'i oyaladı ama kazandı yada üstün geldi denmiyor oyaladı.Luffy ile başabaş kapışır ayrıca Zoro'yu da alır. Ve Zoro'da Dofly karşısında hiç birşey yapamaz. Alakasız durumları birbirinden ayıramayıp, karakterlerin karşılaştığı kişileri, buldukları durumları ve ortamdaki ciddiyeti algılayamayıp birde manga yorumlamak çok eğlenceli olmalı. :good:
Evet senin gibi dayanaksız yorumlar yapmıyorum hiç olmazsa,Zoro bu saatten sonra Dof veya başka bir karakter farketmez ezileceğini hiç düşünmüyorum birde kelime oyunları yapmaya gerek yok amiral öldürmek istese Law'u haşat ederdi.Luffy Law'ı biraz terleyerek alır.

Alpamis

Evet onların hepsini yaptı. Vergo'yu tekledi ve Amiral ile Dofly'i oyaladı ama kazandı yada üstün geldi denmiyor oyaladı.Luffy ile başabaş kapışır ayrıca Zoro'yu da alır. Ve Zoro'da Dofly karşısında hiç birşey yapamaz. Alakasız durumları birbirinden ayıramayıp, karakterlerin karşılaştığı kişileri, buldukları durumları ve ortamdaki ciddiyeti algılayamayıp birde manga yorumlamak çok eğlenceli olmalı. :good:[/istese
Evet senin gibi dayanaksız yorumlar yapmıyorum hiç olmazsa,Zoro bu saatten sonra Dof veya başka bir karakter farketmez ezileceğini hiç düşünmüyorum birde kelime oyunları yapmaya gerek yok amiral öldürmek istese Law'u haşat ederdi.
Fitnesiz yaşam

Yani Zoro'ya edemezdi ?

Roronoa Zoro

Sanji Kidd'lerle beraber Bigmom'u indirecek; Mingo, Law, Diamante, Bellamy ölecek.

Sanki Oda 800e uzatmak için boş sayfalar çiziyor gibime gelmişti geçen hafta veya ondan önceki haftalarda. 800 de bizi büyük sürprizler bekliyor sanırım. Yeni ödüller kaido nun tipi,yeni dünyadan kareler falan. Bu arada Shogunun kaido nun ilk adamı ve kadın çıkmasını bekliyorum. Op ve iskambil kağıtları teorisi vardı. Queenin Samuray adası kraliçesi olmasi muhtemel. Dünyanın belkide en iyi 2. Kılıç ustası. Yakışır be kaido abimizin tayfaya :D
Bakarsın luffy'nin annesi çıkar kadın shogun :) Birde isminde D. falan yazalım spor gazetleri gibi oluruz en son bir tanesi tutarsa tamamdır :)

Roronoa Zoro

Sanki Oda 800e uzatmak için boş sayfalar çiziyor gibime gelmişti geçen hafta veya ondan önceki haftalarda. 800 de bizi büyük sürprizler bekliyor sanırım. Yeni ödüller kaido nun tipi,yeni dünyadan kareler falan. Bu arada Shogunun kaido nun ilk adamı ve kadın çıkmasını bekliyorum. Op ve iskambil kağıtları teorisi vardı. Queenin Samuray adası kraliçesi olmasi muhtemel. Dünyanın belkide en iyi 2. Kılıç ustası. Yakışır be kaido abimizin tayfaya :D
Bu arada, söylediğinin oluru var. Fakat o zaman ortaya şöyle bir şey çıkıyor. Kaido'nun kılıç ustası shogun. Bu zaten shogunun çok güçlü olduğu anlamına geliyor. Ekstra olarak, bu zamana kadar Wano'ya kimsenin dokunamamış olmasının sebebi de aynı zamanda Kaido'nun desteği olabilir gibi bir durum çıkıyor ortaya.

Ancak bildiğim kadarıyla Wano ülkesi çok uzun zamandır kimsenin dokunamadığı bir ülke. Kaido 15 yıldır korsan desen bu hesap tutmuyor.

Şahsi fikrim de, Kaido-Shogun ilişkisinin olmadığı bir Wano-kuni görmek. Tamamen ayrı bir dünya olsun. Yonkou-monkou bile işin içine girmesin.

Bu arada, söylediğinin oluru var. Fakat o zaman ortaya şöyle bir şey çıkıyor. Kaido'nun kılıç ustası shogun. Bu zaten shogunun çok güçlü olduğu anlamına geliyor. Ekstra olarak, bu zamana kadar Wano'ya kimsenin dokunamamış olmasının sebebi de aynı zamanda Kaido'nun desteği olabilir gibi bir durum çıkıyor ortaya.

Ancak bildiğim kadarıyla Wano ülkesi çok uzun zamandır kimsenin dokunamadığı bir ülke. Kaido 15 yıldır korsan desen bu hesap tutmuyor.

Şahsi fikrim de, Kaido-Shogun ilişkisinin olmadığı bir Wano-kuni görmek. Tamamen ayrı bir dünya olsun. Yonkou-monkou bile işin içine girmesin.
Skypia gibi bir arc olsun istiyorsun yani öyle mi?:ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık